Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

сваляне на старата дограма

Публикувано от марива 
сваляне на старата дограма
29-01-2007 - 09:26:36
Приятели,ще сменям дограмата,но преди половин година нямахме такива планове и пооправихме 2те стаи,имате ли някакъв съвет за сваляне на дограмата без прекалено много разкъртване,или това не може да се контрулира много.Благодаря
Re: сваляне на старата дограма
29-01-2007 - 09:38:53
Ако старата дограма е дървена може да не се сваля касата и да се мине без къртене.
Re: сваляне на старата дограма
29-01-2007 - 10:14:01
Благодаря,старата е дървена,новата е ПВЦ
Re: сваляне на старата дограма
29-01-2007 - 11:32:52
Когато фирмата за новата дограма дойде да взема мерки ги информирайте какво сте решили да правите и ги питайте дали могат да подготвят касата и при какви условия (пари). Може да се наложи сами да си свършите тази работа. Но е задължително да знаят за да вземат добре размерите за новата дограма.
А подготвянето на касата иска малко работа с трион, длето и ренде. за да останат само четири дъски - горе, долу, ляво, дясно.
Re: сваляне на старата дограма
21-02-2007 - 20:19:41
Сваляте первазите от прозорците.После викате фирма за дограма и е карате да вземе размерите спрямо касата.С лист ножовка изрязвате пироните между касата и стената.После с трион прерязвате на няколко места касата и внимателно с тесла или кози крак измъквате касата.Най напред прерязвате напречното дърво между двата прозореца.От там по лесно ще свалите касата.Пожелавам ви успех.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход