Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Може ли някой да ми помогне

Публикувано от slanchice__ 
Може ли някой да ми помогне
28-09-2006 - 14:53:48
Интересува ме какво означава
Антикорозионно покритие: Unitech MC primer - 50 микрона, Pyrotech SPX, Sealer coat - 50 микрона
Ще съм ви благодарна за помоща
Re: Може ли някой да ми помогне
28-09-2006 - 16:51:08
Първото е грунд, а второто завършващ (запечатващ) слой. Просто ти превеждам английския. А за микроните не знам, може би дебелината на слоя който се получава е 50 микрона.
Re: Може ли някой да ми помогне
28-09-2006 - 18:00:02
Nihojin e прав- първото е грунд, второто- запечатващ или свързващ слой. Подобна схема предполага, че трябва да има и последващ слой финиш- за цвят и гланц. 50 микрона е дебелината на всеки слой. За сведение- за повечето бои, приблизително такава дебелина се постига при нанасяне с четка (за по- големи дебелини е необходим спрей). Измерването на дебелината на слоя става със специални и доста скъпи уреди и се прилага само при професионална употреба и специфични изисквания към покритието, така че Ви предлагам да не се тревожите особено за това (като цяло, 2x50mic е сравнително тънко покритие, нормално достижимо при "обикновено" боядисване). Ако ми посочите фирмата производител, вероятно ще успия да открия повече информация за приложението на продукта.
Re: Може ли някой да ми помогне
02-10-2006 - 11:51:47
Много Ви благодаря за помощта.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход