Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

строеж на къща

Публикувано от seko44 
Re: строеж на къща
26-02-2014 - 21:50:21
Quote
seko44
Здравейте. Знаете ли някой добър и надежден архитект във Велико Търново. Искам да строя къща,и не знам какви са цените за планове към днешна дата. Четох, питах.но всеки пише различни цени.за грубия строеж също се интересувам.ако някой ми помогне с цени и информация ще му бъда много благодарен.

Здравейте,
препоръчвам арх. Николай Кръстев Малаков, ако все още се интересувате може да Ви пратя телефон за връзка и коментирам неговата работа. Поради съображение за сигурност, не мога да го напиша тук. Мога още арх. да препоръчам.

[www.radistroi.com]
+359 899 838 240
Re: строеж на къща
06-03-2014 - 17:03:35
Здравеите,

Моля ви да ми казете дали в БГ се продава системата за покриване на покриви GERARD, която представлява всушност разновидност на металните керемиди, както и дали имате впечатления за качествата им ?

благодаря на отзовалите се.
Re: строеж на къща
07-03-2014 - 09:01:22
avatar
Преди всичко помислете за шума,системата става супер сложна ,ако спазите технологията на полагане.Дали си заслужава?По мое мнение има много читави детайли и с наши материали....*write*

Чест и почитание
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход