Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Какво означава да си дистрибутор на ИЗОЛОН

Публикувано от bizplanner 
Какво означава да си дистрибутор на ИЗОЛОН
10-08-2006 - 10:28:18
Какво означава да си дистрибутор на ИЗОЛОН ( www.izolon-bg.com ) ?Днес на въпроси за новия материал ИЗОЛОН ще отговаря управителя на официалния вносител на ИЗОЛОН за Източна Европа: “Интерросизолон” ООДВ няколко поредни номера публикуваме информация за ИЗОЛОН. Има ли интерес от страната на дистрибутори, строители и търговци?

Интерес има от момента, когато започнахме рекламната кампания за този продукт. По-често от страната от строители, които искат материал от днес за утре. От търговци, които продават на дребно, от хора, които търсят подходяща изолация.Вие търсите дистрибутори из цялата страна? Материал е нов има ли интерес от страна на големи търговци?

Всеки нов продукт трудно навлиза на пазара, особено на пазара на подобни материали, където има изобилие от всякакъв вид топло-и хидроизолация. В Русия също има изобилие от всъкакъв вид изолации, но когато става въпрос за качествено строителство, в предложенията на фирмите винаги фигурира ИЗОЛОН. Този материал, съчетава в себе си и топло- и хидроизолационни свойства едновременно, не губи своите качества и след 40-60 години, има по-добър коефициент на топлопроводимост, а това означава, че строителите, които държат на качеството на своето строителство, непрекъснато го търсят.Какви са вашите изисквания към дистрибуторите?

Ние търсим фирми дистрибутори. Разбира се е добре, ако те се занимават със строителство, но имаме кандидати, които досега са се занимавали и с други неща, но имат желание да работят с този нов продукт.

Желателно е да има склад с квадратура от 60-100 м, защто трябва да има в наличност материал, при положение, че му го потърсят от днес за утре.

Имаме различни схеми за работа с дистрибутори, с отстъпки, с разсрочено плащане, като търговската отстъпка се формира от количеството на закупената стока.Какво правите вие като официален вносител за дистрибуторите си?

Ние внасяме стоката, доставяме я до склада на дистрибутора, организираме рекламни кампании в медиите, семинари за строители във всички региони на страната, ще правиме и учебни семинари за дистрибутори.С какви фирми имате контакт тук в България?

Потърсихме помоща на “Оргахим“ Русе за подходящ вид лепило за нашия материал, понеже искаме да намериме подходящото лепило тук - в България, а да не внасяме от Русия. Предоставяме мостри, които да бъдат подложени на изпитания и в момента очакваме да ни предложат подходящ продукт. Служителите на ”Оргахим” с голямо желание се отзоваха на нашата молба, а това означава, че в скоро време с нашия материал ние ще предлагаме и подходящо българско лепило.Какви въпроси най-често ви задават дистрибуторите?

Най-честите въпроси са свързани с конкурентните продукти, по къкво ги превъзхождаме. Или, например, има ли вообще подобен продукт на пазара.

Например, изолон-блок, този материал служи едновременно за топло- и хидроизолация на фундаменти, произвежда се с дебелина до 10 см и издържа на температурни разлики от -60-100 градуса. Подобен материал няма на пазара. Естествено, че всеки дистрибутор ще се впечатли от материал, който няма конкуренция.Има ли още продукти, които са интересни за дистрибуторите?

Покривен изолон, независимо от това, че могат да се намерят конкурентни продукти е интересен, защото е много издържлив на разкъсване, съвместим с битумни настилки, може да се използва и за покривна хидроизолация, и за хизроизолация на фундаменти.

Други продукти, които от тази година се произвеждат са: самозалепващ се изолон, тоест готов да се залепва за стените без допълнително лепило.

Обърнахме внимание на производителите, че в България много се търси външна топлоизолоция. Но е небходим материал с низка плътност до 20кг/м3 и се надяваме с помощта на специална добавка да започне производствоти и на такъв материал.

Изолоновите ленти и двустраните самозалепващи се ленти - сигурно ще заинтересуват и производителите на дограми.Означава ли това, че тези които бъдат първи ще успеят?

Да. Във всеки бизнес първите са винаги успелите, вярно е, че да наложиш нов продукт на пазара никак не е лесно, но тези които имат желание и възможност ще успеят. А фирмата ни гарантира постоянство, коректност, лоялност за своите дистрибутори.В Русия успяват ли дистрибуторите?

В Русия пазарът е различен, изискванията към дистрибуторите са много високи. Освен това те ползват по малка дистрибуторска отстъпка. Но вече 15 години дистрибуторите са едни и същи, а това означава, че хората са намерили подходящ и печеливш бизнес и се справят успешно.

Какво ще пожелаете на дистрибуторите на ИЗОЛОН в България?

Смелост, желание да успеят, да вярват, че ще работят наистина с високотехнологичен продукт и да докажат, че в строителството също е важно качество и дълговечност. Успех и бъдете първи!

www.izolon-bg.com

izolon@abv.bg
Re: Какво означава да си дистрибутор на ИЗОЛОН
10-08-2006 - 15:11:05
Пожелавам успех на колегите с продажбата на новия вид изолация. Два коментара: при ламбда стойности от .32 до .35 няма как "1см изолон да е равен на 1,5см вата", а единствената цитирана стойност за звукоизолация (от ударен шум) е по-лоша и от най-простичката подова вата. За изолация от въздушен шум не видях да се цитират стойности. Но принципно се твърди че материала е добър звукоизолатор.Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2006-08-10 15:11 от yavorand.
Re: Какво означава да си дистрибутор на ИЗОЛОН
10-08-2006 - 16:27:20
Спасибо за комменты . коллега.
Да, действительно ИЗОЛОН - уникальная звукоизоляция и шумоизоляция.

посмотрите на сайте www.izolon-bg.com

там много интересного.
Полная ценова листа - высылаем по запросу.
Можем встретится...
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход