Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Груб строеж

Публикувано от YULIYAN 
Re: Груб строеж
26-05-2013 - 08:42:09
Quote
YULIYAN
здр personall в момента съм в бг къщата е 110 квадрата свършихме с плочата колоните канализацията и тн само за материал досега 6.500 lv повече от предвиденото според мен , добре че групата която наех работи с достатъчно ниска цена 9000 лв до завършване...


да добре,че ви работят на 9000лв. Мн. ниска цена за къща на един етаж без втора плоча clap: Така е като търсите най ниските "майстори"
накрая излиза,че цената е по-висока и има eye popping smiley ,но вече сме се хвана ли на хорото.Успех с довършването на къщата.
Re: Груб строеж
26-05-2013 - 18:09:40
Аз не мога да разбера нещо човека се е договорил с някого да му направи къща. Договорил се е с някого да му я направи за 9000 лв. - само труд. До тук явно всеки, който е чел отначалото темата ще се съгласи. Пишещия се оплаква, че има разминаване в цената и количеството на материала, а не от цената за труда. Според вас това проблем на бригадата ли е или на аркитекта и проектанския колектив. Но това не ви пречи на всички да се нахвърляте срещу него, че си е намерил някой за 9000 лв. да му построи къщата.
Re: Груб строеж
26-05-2013 - 20:41:38
avatar
Проблемите са комплексни.

1. Архитекти, дето не могат да правят количестени сметки.
2. Майстори, дето не могат да правят оферти.
3. Инвеститори, дето не знаят, че майсторите и архитектите не могат гореупоменатите неща.
/ има и изключения по трите точки /


Просто не трябва да се дават пари напред, трябва да станете куче-пазач на обекта, да следите всичко, което в един момент идва доста стресиращо.

п.п.

Никой не се нафърля срещу никой. Както виждате, всичко му желаем успех.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход