Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Как се ремонтира улица в Тулон, Франция | Rue Lamalgue, EUROVIA

Публикувано от apartamenti.org 
Re: Как се ремонтира улица в Тулон, Франция | Rue Lamalgue, EUROVIA
27-08-2012 - 10:14:17
По този повод да споделя и аз нещо, което ми направи впечатление като разлики "в технологията". Случва се не само в България да се правят извънредни ремонти. Но аз досега не съм видял да се трамба пръста или чакъла в България. Това особено се отнася за варненското ВиК. След което, кръпката асфалт приема най-причудливи форми. Винаги можеш да познаеш ремонтите на ВиК Варна. Разбира се има ги още много, копаещи по тротоари и асфалт. Веднага се сещам за подизпълнителите на Овъргаз или пък комуникационните компании. Срещу вкъщи имаше три различни изкопа и всичките пропаднали - един на овъргаз и два на интернеткомпании на тротоара. При престоя ми в чужбина ми се е случавало да попадам на подобни дейности. Включително любимата за България дейност рязане на асфлат. Но винаги при възстановяването трамбоват слоевете под асфалта или тротоара. Когато става дума за оживена улица като се наредят 6-7 калпака и настава невъобразим шум, но всичко приключва за часове. И без пропадания след това. поне за 3-4 години наблюдения.
Да оправдаем тази мърлящина в България с липса на техника не можем. Оказа се, че я има. Трамбоваха ми основите на къщата. Вероятно става дума за липса на организация или контрол.
Re: Как се ремонтира улица в Тулон, Франция | Rue Lamalgue, EUROVIA
27-08-2012 - 16:45:31
Да се сравняват рибарски селища / коптори у нас с яхт клуб е направо ....
---
Примерът Ви със селищата по Дунав е много добър !
Поздрави,
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход