Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Саморазливна замазка - рецепта

Публикувано от stivemaster 
Re: Саморазливна замазка - рецепта
23-01-2011 - 18:27:26
Фло много интересно .Не бях чувал за тази фирма пък те продавали много хубави работи.Остава да имат фирма партньор във нашия град и ще бъде идеално но....... Не ми ли трябва това - NEOLITH P 5000 .Те с другите направо си в бизнеса с лепила.
Иначе бях гледал един познат (Евро 02) като получава еластифицираща добавка (сив прах) ,но като разбра че се интересувам ....... кво да ти кажа - по добре да бях свалял жена му пред него ...... Голямо криене и аз не се амбицирах достатъчно и ....... не съм си правил труда да търся .
Колега bulhomes не ми е спешно и тъй като гледам как вървят нещата преди да се стопли ..... няма да стане .На мен ми трябва за финишно покритие за изравнителни замазки от лек бетон (пено и полистиролбетон) за да не използвам хеликоптера .
Re: Саморазливна замазка - рецепта
23-01-2011 - 19:20:59
Да ,това е NEOLITH P 3000,и Mecеllosse FMC-60150 също ще ти трябва.Тази метилцелулоза играе ролята на фазов стабилизатор, когато сместта я направиш готова за полагане с вода. Възпрепятства утаяването на тежките съставки.Това е важно да не образува локви от вода след полагането! Фирмата е много точна и аз работя с тях по хранителните химикали. Звъни,питай, искай и ще ти се отговори подобаващо!
Re: Саморазливна замазка - рецепта
29-01-2011 - 10:41:41
avatar
Асен е пощурял сигурно - не си дава ей така бизнеса - нали?
Добавки бол - кажете какво искате?

Чест и почитание
Re: Саморазливна замазка - рецепта
30-01-2011 - 14:01:05
Ти кажи последно. Всъщност не може ли изравнителната замазка да е самонивелираща? Давай такива добaвки!
Re: Саморазливна замазка - рецепта
30-01-2011 - 15:01:39
avatar
Ако използваме линосулфонат,меламин или каквато и да е добавка за бетон увеличаващ водоплътност и якост ,ще получим самонивелиращият се ефект поради факта ,че бетона става по течлив/самоуплътняващ се/.Всичко друго би помогнало за износоустойчивост,водоплътност и т.н.
Полимерите също биха свършили добра работа- зависи какъв ефект искаме да постигнем?!
Аз не бих използвал нещо много по различно от саморазливката ,поради факта ,че няма да имам никакъв поглед над това което ще се случи с материала занапред.....
Най малкото ще свием якостите,а те са важни.....
Ще питам за рецептура и ще споделя.......

Чест и почитание
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход