Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Кошмар по време на ремонт

Публикувано от petrovbg 
Re: Кошмар по време на ремонт
14-11-2010 - 22:08:23
avatar
Quote
bibise
Ох. Амана от пишман майстори.Да некоментирам как бе при строителството.Но да ви дам , ядовете си от днес.

Първо един от проблемите , като при колегата са от незнание.Но има много от закостеняласт и простотия.При мен е практика с подписването на договора , на клиента да давам схема за залепване на плочките в кухнята , местата на тоците и водите.Днес водя мотажната група на монтаж и що да видя.Изводите за пералня и съдомиялна , точно зад уредите.Естествено не е така в подадената схема." Защо са там " - питам аз." Така каза водопроводчика , вие не сте разбирали от такива работи " - ми биеше отговорено.Отказах да зопочна монтажа и пожелах да ми се обадят , когато това бъде отстранено.Клиентката ме навря в " на кучето г....... " , заплаши ме със съд и ни принуди да се върнем на обекта.Естествено в момента вратите на тези два уреда стърчат пред основната конфигурация.Аз знаех , че ще стане така , знаех , че няма да и хареса.Така и стана.Току що се обади , в 20 часа вечерта - невъзспитана жена , иска да демонтираме долния ред за да си премести изводите на водите.КАКВО ДА Я ПРАВЯ ВИСОКОУВАЖАЕМАТА КЛИЕНТКА.Схема и даваш - не я спазва.Казваш и , че така няма да стане - вика по теб.Утре , ще и представя фактурата за демонтаа и монтажа - пак ще вика.Простоми писва на к..........

Прочети си пак написаното и си помисли с какви хора имаш равота.
Re: Кошмар по време на ремонт
14-11-2010 - 22:24:46
avatar
Quote
Imotko
Тортко, винаги съм знаел, че си куха лейка, ама с последния пост на тема "как да се отнасяме с клиент" го потвърди на 100%.
И понеже в БГ 90% от изпълнителите постъпват по посочения начин, затова сме на тоя хал.
Ей такива путкински номера ме вбесяват.

Когато драги направиш разликата между майстор и специалист ще разбереш защо си толкоз безпаричен.
Когато драги разбереш че майсторите и специалистите са различна категория – тогава драги ще разбереш защо са строени недомислици през последните години.
Когато драги поумееш тези неща ще разбереш че си плащал най високата цена за посредствена работа.

Ни копува ни продава
Re: Кошмар по време на ремонт
14-11-2010 - 23:09:25
avatar
Re: Кошмар по време на ремонт
15-11-2010 - 10:53:44
За "о"-то може би има малка вероятност да се е лигавел, но за изтърваната запетая в подписа му съм сигурен, че не е нарочно. Виж колко е изпуснал в последното си мнение... Неграмотно поколение расте.



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2010-11-15 10:57 от king_for_a_day.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход