Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Моля, препоръчайте добър водопроводчик

Публикувано от teodorahr 
Моля, препоръчайте добър водопроводчик
28-10-2010 - 16:06:45
Здравейте,
Започвам тази тема, защото ми е все по- трудно да намеря качествен водопроводчик, който да установи проблема и да го реши. Казуса е следния - имам силен теч от горния етаж. Идваха много водопроводчици, но не можаха нищо да установят. А наскоро идва и фирма АРДА -91(www.techove-remont.com )или фирма АДРА-ВД-91(www.vik-adra.hit.bg), неслучайно пиша името й, защото според тях обикновено и най - често се касае за запушване на водопровод, което е и една от най - вероятните причини за появата на теч. След като вземат парите се оказва след няколко дни, че теча въобще не е отстранен. След повторното обаждане във фирмата да дойдат и да оправят теча се установява, че сега трябва да се направи видеонаблюдение на водопроводната система. Но за съжаление тяхното не работило, забележете повече от 10 дни, та нима това не е един от основните уреди на водопроводчика за качествено изпълнение на проблема?!! Между другото в сайта www.bgizmama.com има и друг потърпевш от тази фирма. В крайна сметка стигнах до там откъдето тръгнах - съществуващия теч. Моля, препоръчайте ми водопроводчик, който да отстрани теча. Боря се с този въпрос трета година(смених вертикалния щранг на чистата вода, фугирах банята на съседа, два пъти ремонтирах таваните) и това е откакто съседа отгоре си ремонтира банята. А сега теча е не само на тавана в банята, ами се разпростря и в другите съседни стаи.
Re: Моля, препоръчайте добър водопроводчик
28-10-2010 - 21:45:13
avatar
Кой град?

______________________________________
Истината в строителството е горчива, груба, неприятна и най-вече непонятна за непросветените, които обикновено чуват това, което искат да чуят, а не това, което ще им свърши работа - самата безкомпромисна истина. А тайната на просвещението в строителната истина се крие в много труд и пот за съответното образование, както и в безмилостния опит, на притежаващите го.
Re: Моля, препоръчайте добър водопроводчик
29-10-2010 - 11:40:44
за София
Re: Моля, препоръчайте добър водопроводчик
30-10-2010 - 01:36:01
Давам ти тел.на един водопроводчик, лично аз съм го ползвал - добър е.
0896 80 73 78 Еленков
Re: Моля, препоръчайте добър водопроводчик
31-10-2010 - 10:37:36
Щом е от горния етаж има няколко причини
-или е от водопровода -може да е и от водопровод на по горни етажи и по фугите надолу се оттича
-или има фуга в пода отгоре и има теч когато някой се къпе
-може да е от щранг или канал когато между двата етажа в шахтата някой е запушил с нещопразното пространство
-имали сме случаи когато теча е три етажа отгоре

поздрав
bonavista999@gmail.com
Re: Моля, препоръчайте добър водопроводчик
31-10-2010 - 10:46:46
Намери фирма,която разполага с нужното оборудване за откриване на течове-инфачервени камери.Всичко останало се базира на опита на майсора и известна доза предположение.Т.е. ако попаднеш на достатъчно опитен майстор,може да ти реши проблема.Но докато попаднеш на него,може да се наложи да смениш десетина други и течът все ще си го има.Техниката е измислена,за да се избегне субективният фактор и елемента на предположение.
Re: Моля, препоръчайте добър водопроводчик
31-10-2010 - 13:38:17
Хм, те римляните хасъл с камери са строили десетки километри виадукти.
Нейсе, ето: 0889/75 19 09 - Георги Чаворски. Само осигури достъп до съседа.
Обикновено са корозирали тръби в мазилката, зад плочките или при полипропилена - некачествено залепени фитинги.
Re: Моля, препоръчайте добър водопроводчик
04-11-2010 - 17:06:59
Благодаря на всички Ви за публикуваните мнения. Оказва се, че съседът над нас не иска да осигури повторен достъп на водопроводчика да отстрани теча, защото не бил от него. Да, ама не - от него е. Пусне ли си тоалетното казанче, долу при нас започва да тече. Пусне ли вода чрез мивката си, започва да капе. Само не изпробвахме сифона на пода дали прави такъв проблем. Уведомих домоуправителя за проблема и ако може да го уговори да допусне водопроводчика ще е добре. Иначе трябва Комисия от живущите чрез която да се осигури достъп до апартамента му.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход