Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ЛОШО КАЧЕСТВО НА БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ в София от БАЛКАНКЕРАМИК

Публикувано от IVANST 
ЛОШО КАЧЕСТВО НА БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ в София от БАЛКАНКЕРАМИК
08-10-2010 - 01:03:36
Здравейте. Искам да ви споделя нещо което е недопостимо в 21 век. Неможе да се продават продукти 2ро и 3то качество като за екстра. Не може клиент да отива с парите си на крак във фирмата им и служителите от отдела за продажби ( някакво некомпетентно младо момче, и една дама ) да се държат така че да си помислиш дали да се върнеш някога в тая фирма.
Не се дава пълна информация за продукта, исках някакъв документ за гаранция на стоката не ми се даде, попитах каква е разликата м/у екстра и 2ро качество на бетоновите изделия не ми обесняват и т. н. Заради транспорта който бях наел се принудих да купя за което съжалявам. Бетоновите изделия на тази фирма са под всякаква критика. В последствие разбрах от комшията по вила, че и той е имал подобни проблеми с бетонови керемиди закупени от същата фирма (боята с която са боядисани избеляла на втората година а шефа на фирмата му отказал среща миналата година) които му подменили в последствие.
Така че Внимавайте с Балканкерамик.
Ако някой има подобни премеждия и с други фирми нека да ги публикува, така ще се предпазваме.
Re: ЛОШО КАЧЕСТВО НА БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ в София от БАЛКАНКЕРАМИК
04-06-2011 - 09:58:05
Колега, не съм много съгласен с това което казваш за тази фирма, защото преди около три години си купих керемиди от тях, които до сега не са си изгубили цвета, обслужването беше много добро и хората бяха компетентни и ми обясниха абсолютно всичко за техните продукти.
Честно казано съм направо щастлив, че ме пратиха тогава при тях защото мои съседи си бяха купили бетонови керемиди на Брамак и 1/3 от тях им се начупиха докато ги наредят на покрива. При реденето на керемидите на Балканкерамик имах едва 10 керемиди счупени.

Година по-късно се върнах да си купя и плочки и бордюри. Отново ми обърнаха внимание, даже си спомниха кой съм и отново ми обясниха подробно какво представляват техните бетонови изделия, как се произвеждат и ми дадоха някои съвети за монтажа.

Хората от Балканкерамик много ми помогнаха с всичко, даже ми намериха и фирма, която да ми нареди плочките и бордюрите, от която също съм много доволен.
Re: ЛОШО КАЧЕСТВО НА БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ в София от БАЛКАНКЕРАМИК
05-06-2011 - 17:33:15
Аз също съм доволен от качеството на бетонови изделия на тази фирма .
Наскоро те дариха на една черква УНИ паваж / брак / и тротоарни плочи .
Въпреки , че паветата се водеха бракувани ефекта след нареждането им бе повече от добър
Поради факта , че паветата бяха с различни височина / до 5 мм. разлика - за това са бракувани / се наложи да ги валираме с валяк и вибрации . Въпреки сериозните натоварвания от 6000 павета се спукаха едва 10 -15 броя . За мен технологията им за производство е правилна и ще продължават да се налагат на пазара с качеството си.
Re: ЛОШО КАЧЕСТВО НА БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ в София от БАЛКАНКЕРАМИК
05-06-2011 - 23:50:51
avatar
Доволен съм от Балканкерамик. И не само защото ходиме на бокс с шефовете. smiling smiley Скачал съм върху тяхни керемиди и не съм успявал да ги счупя. Точни са във всяко отношение.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Строеж на къщи, Бетон, Арматурa, Изкопи , Плочи, Изолация, Хидроизолации, Кофраж, Колони, Основи, Подпорни стени, Теракот, Ремонт на бани, Фаянс, Изграждане на басейни, Покриви, Къщи и жилищни сгради, Ремонт покриви, ВиК, Груб строеж, Гипсокартон, Зидарии, Мазилки, Вътрешни ремонти , Поставяне на капандури, Реконструкции, Ламинат, Интериорни врати, Топлоизолационни системи, Сухо строителство, Ел. инстлации, Топлоизолация, Дограма, Латекс и др.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход