Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Хидропанели

Публикувано от mila_m_m 
Хидропанели
06-08-2010 - 13:55:14
Имам нужда от съвет. В момента сме в ремонт и сега дилемата е дали да си сложим душ или душ-панел в банята. Въросът е, че искам да имаме душ (по възможност пита), душ-телефон и кранче отдолу (не знам точно как се казва), а като опция може и разните му там дюзи. Посъветвайте ме къде мога да намеря такова нещо. Какви са спецификите и изискванията при монтирането им? Мога ли да се доверя на душ-панел китайско производство например? Моля разяснете, ако имате опит с подобни неща? Благодаря предварително!
Re: Хидропанели
06-08-2010 - 16:40:43
avatar
Повярвайте ,ако сложите душ панел ще съжалявате точно след 2 месеца - все не стига водата ,често прокапва ,а и много вода се хаби....
Особено за Китайско производство.
Заложете на обикновен душ с по добър от средния клас смесител.

Чест и почитание
Re: Хидропанели
06-08-2010 - 18:59:18
Не се занимавай с китайски уреди в банята.Ако не съм я изхвърлил,ще ти снимам една китайска батерия на какво беше вътре...не си и предполагал,че душ батерия може да ръждяса така отвътре.
Re: Хидропанели
09-08-2010 - 22:54:51
Благодаря много за съветите! Между другото, оказа се, че душ-колоните уж италиански и испански, са всъщност пак произведени в Китай.
Re: Хидропанели
10-08-2010 - 08:24:04
avatar
Ами естествено- Китай в момента е върха на сладоледа в БГ ....
Всеки пазари от там на кило..

Чест и почитание
Re: Хидропанели
10-08-2010 - 12:06:17
Търговия с битови слънчеви нагреватели и начини за заблуда на купувачите. Изгодни ли са битовите слънчеви колектори? Правилно поставяне на слънчевите колектори. Използване на слънчева енергия за отопление през зимата. Таблица за проиводството на топлоенергия и енергопотреблението на жилището по месеци. Пресмятане на икономическата ефективност на слънчевите колектори-нагреватели. Саморъчно направените слънчеви концентратори-нагреватели могат да бъдат изгодни...всичко това можеш та прочетеш тук Надявям се предоставената от мен информация да ти свърши работа.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход