Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Кой може да монтира камина с въздуховоди???

Публикувано от nerooo 
Re: Кой може да монтира камина с въздуховоди???
07-07-2010 - 15:26:18
получих оферта за инсталация на камина с водна риза и радиатори всичко на цена от 2800 лв всичко, така че моля не ми изпращайте лични съобщения с оферти от по 5000 лв просто няма нужда, ако не намеря кой да ми направи инсталацията с въздуховоди и горивна камера за разумна цена просто ще приема офертата за 2800 с радиатори
Re: Кой може да монтира камина с въздуховоди???
08-07-2010 - 07:52:11
avatar
2800 за цялата инсталация ,горивна камера с водна риза + тръби+циркулационна помпа +разширителен съд+ консумативи +радиатори +труд ,това добре а колко ще ти струва изграждането на самата камина облицовка +материали + труд до завършен вид ? Мисля че ще подминеш 5000 лв.
Но ако всичко това което съм описал влиза във тези 2800 лв някои те премята или вместо камина на която да се радваш дълго време ще получиш бутафория .

Ще ти дам един съвет дали ще го приемеш или не ти ще си решиш ,ако във момента нямаш необходимите средства да си направиш качествена облицовка която хем да те радва хем да нямаш проблеми след това нека ти монтират горивната камера и тръбната инсталация и си я ползвай без облицовката ,но това всичко трябва да се направи по предварителен проект не да ти пльоснат камерата върху две блокчета от газобетон да си прекарат тръбите както на тях им е по удобно да ти монтират помпата на възможно най неудобното за обслужване масто защото това е камина а не котел в мазето да си вземат парите и ти после си троши главата ,всичко трябва да е съобразено със облицовката която ще се прави във последствие ,иначе ще си имаш главоболия и допълнителни разходи казвам ти това като професионалист .

Камини ,пещи-фурни ,барбекюта ,огнища за чеверме, руски печки ,гипсови мазилки и всички видове декорации от гипс ,всички видове каменни облицовки.
[mastercam.alle.bg] тел.0894391142



Редактиран 4 път(и).Последна редакция на 2010-07-08 08:23 от MASTERCAM.
Re: Кой може да монтира камина с въздуховоди???
22-02-2011 - 18:27:24
Моля да споделите опит с майстори, доволни ли сте от монтираните камери с въздушна риза, цени и координати, за да ползваме услугите и ние...
Re: Кой може да монтира камина с въздуховоди???
24-02-2011 - 20:29:53
Мармодом Варна.
Вече 3-та зима съм с камината (френска) и въздуховодната им с/ма. Всичко е пушка.
Топли отлично 4 стаи + коридора като реша да и дам малко мъгел.
5 год.гаранция, 5 бона. Множко ми се виждаше тогава (1500 беше само облицовката), но нито за 1 лев даден не съжалявам, заслужава си.
И от практична и от естетична гледна точка.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход