Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Пребоядисване на фасада и стряха, как и с какво?

Публикувано от Rashev 
Здравейте,
Предстои ми да боядисам външно еднофамилна къща - 500 кв. метра обща площ. Къщaта е на 20 год. с обикновенна грапава хоросанова мазилка, след това измазана с бял варов разтвор, без някаква топлоизолация. Сега съществуващата външна мазилка трябва да се освежи на ново в същия бял цвят, като само се пребоядиса - кой от продукти на пазара е най-добрия(качество/цена) за тази цел - боя, грунд, варов разтвор и т.н?
Другата задача, която предстои е пребоядисване на дървената страха на същата къща. Стряхата е с обща площ - 100 кв. м. В момента тя е боядисана с безир с цвят светло кафяво дърво, като това боядисване е от преди 20 години. Едновременно с това трябва да се боядисат и нови челни дъски и да са в еднакъв цвят със стряхата. Новият цвят трябва да е същия като сега - светло кафяв, като лак. Кой от продукти на пазара е подходящ за тази цел - лак, боя или безир, трябва ли да се изшкури старият безир, каква е технологита, използват ли се някакви други вещества - грундове, лакове и т.н.за тази цел?

Задавам въпросите си по този начин, защото многообраието от продукти прави много трудени отговорите.
Предварително благодаря за съдействието!
Относно пребоядисването външно мога да ви препоръчам Съюз на професионалните бояджии-029883657.Работят с машини.Моята къща външно е 700м2 и ми я пребоядисаха с фасаген за 1 ден.Работят много професионално и качествено!Успех!
Re: Пребоядисване на фасада и стряха, как и с какво?
24-07-2006 - 14:10:42
WESTOX e супер боя за фасада !

Боядисах си апартамента вътре с нея .
Тъй като тези бои се водят универсални - и за вътре и за вън - мой приятел реши да поръча за да пребоядиса отвън фасадата на кооперацията , в която живее . Тя беше с гладка мазилка ,с пукнатини и пукнатинки , след двукратно пребоядисване .

Четвърта година няма и помен от пукнатинки , и цветовете са си същите !
Re: Пребоядисване на фасада и стряха, как и с какво?
06-03-2008 - 11:03:30
Защо не помислите за нещо по хубаво от боя?
Стига да имате финансова готовност може не само да освежите фасадата си, а направо да я променти с много малко усилия.Погледнете този сайт за да разберете за какво иде реч www.petkom.eu eye popping smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход