Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

мазилки с турбозол и камини

Публикувано от ibi1970 
Re: мазилки с турбозол и камини
14-03-2010 - 18:24:47
avatar
Да много си прав ,именно защото отделяме повече време за нивелацията и пускането на майките вие със машините никога не можете да дадете това качество което даваме ние при ръчното полагане ,аз не гоня квадрати а качество ,работя само по еднофамилни къщи където клиента дава пари за качество а не за бързина и квадратура. Би ли обяснил защо си против ръчноположените "майки " ти да не би да ги полагаш със машината ,без да си пуснеш грамотно нивелация по стени и тавани и по нея да пуснеш "майките" нищо не става само"" боядисваш стената или тавана с гипс".На ден правя не повече от 8-10 кв но с отлично качество ,а за ръбоохранителните лайсни това е начина за да станат изпънати като струна и да има достатъчно материал които да покрие здраво перфорираната им част въобще не ме интересува колко време ще ми отнеме монтажа важно е качеството и здравината .Не го налагам на никого този начин за мен е най перфектен и аз работя така ,не всеки го може .

Камини ,пещи-фурни ,барбекюта ,огнища за чеверме, руски печки ,гипсови мазилки и всички видове декорации от гипс ,всички видове каменни облицовки.
[mastercam.alle.bg] тел.0894391142



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2010-03-14 18:28 от MASTERCAM.
Re: мазилки с турбозол и камини
14-03-2010 - 18:39:26
gogol го е описал най-точно...не е номера в правите ъгли и равните стени.Могат да се напрявят.Лесно/трудно-важното е,че могат.Обаче с водата няма оправия.
Re: мазилки с турбозол и камини
15-03-2010 - 00:03:53
avatar
salvador Сега съм сигурен че ако наистина разбираш от тази материя ще покажеш на аудиторията как се правят лесно прави стени и ъгли ако въобще някога праз живота си си хващал мистрия и мастар или си просто един дървен философ, надявам се да опровергаеш моето мнение .Колкото до водата от която толкова те е страх ти да не би да си пораснал в къща от гипскартон,или си хванал рахит и артрит от малък затова че си живял в къща която е била измазана с хоросанова или гипсова мазика която според теб съхне 20 и повече години.

Камини ,пещи-фурни ,барбекюта ,огнища за чеверме, руски печки ,гипсови мазилки и всички видове декорации от гипс ,всички видове каменни облицовки.
[mastercam.alle.bg] тел.0894391142



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-03-15 00:09 от MASTERCAM.
Re: мазилки с турбозол и камини
15-03-2010 - 08:28:51
Къде съм казвал,че мога да правя такива шпакловки?
Re: мазилки с турбозол и камини
15-03-2010 - 17:24:44
MASTERCAM уважавам много мисленето ти, че трябва да има качество преди всичко. Честно казано са достатъчно малко хората, които имат желание да градят авторитет и име. вземи факта, че най-популярният български строител със безспорни качества и грамотна работа все пак няма сграда доживяла дори 100г.Да се върна на мисълта си да не подценяваш и другите които влагат име и старания в работата си. А иначе всяка технология си има и минуси кажи ми например като се работи толкова бавно и още повече, като имаш пълнежи с различна дебелина как пердашиш и циклиш една стена цялата едновремено, не се заяждам в моите представи едни места биха били готови, а други след доста време може би се свиква и от опит знаеш къде да хвърлиш по гъсто къде рядко, но за мен това е египетски труд. А иначе ако по фасадите имаш избягала дограма нито на ръка, нито с машина можеш да ме убедиш че се изтегля нивелирана и перфектна равнина.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход