Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

фирма за дограма "Братя Градеви"

Публикувано от търсещ 
Re: фирма за дограма "Братя Градеви"
08-08-2011 - 17:26:57
Искам да възразя на Малкия спец.
Първо - офисът им може да е голям, но мострите определено не са "перфектни". Ходила съм на проучване и не съм очарована.
Второ - цените определено не са ниски или дори поносими. Има и други фирми с Гелан, но цените са по-ниски. И никой не може да докаже, че по-високата цена определя по-добро качество. Вече сме се напатили от скъпи боклуци, а дограмата определено си е една голяма инвистиция.
Да не говорим за отношението на персонала в офиса и монтажниците. При взимането на парите са много мили и любезни, но след това...няма такова нещо. А за плюенето по другите фирми, това вече не го коментираме.
Re: фирма за дограма "Братя Градеви"
11-10-2011 - 11:56:05
аз пък си мисля че Malkiqspez, ако не работеше за Братя Градеви или Алскай или к'вото там щеше да говори друго smiling smiley но добре , да речем че и ниe ти повярвахме и даваме 5 години гаранция че ще си купим от вас дограма grinning smiley *drunk* clap:
isa
Re: фирма за дограма "Братя Градеви"
29-10-2011 - 22:51:12
Прекалено високи цени , за едно и също нещо с една трета по висока оферта ми дадоха в "Братя Градеви".За качество не знам, до там изобщо не стигнах .Колкото до немски , турски , гръцки и прочие , профили и стъклопакети всичките са един дол дренки. И "Саламандър " доколкото знам е немска дограма , а излезе пълен боклук , дори ПВЦ- профила си промени цвета.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-10-29 23:00 от isa.
Re: фирма за дограма "Братя Градеви"
01-11-2011 - 09:35:37
Quote
alexsb
Има една еврейска поговорка "доволен клиент води един нов, недоволен гони 10".

Толкова е жалко, че в България бизнесът пордължава да не го разбира...

[markita.net]
key
Re: фирма за дограма "Братя Градеви"
03-11-2011 - 12:53:09
А можете ли да споделите мнения и за някоя друга фирма за ПВЦ дограма в град София. Ще си сменяме дограмата и искам да посъбера впечатления. За тази фирма виждам, че са доста разнородни коментарите, затова бих искала да попитам за други използвани от Вас фирми за ПВЦ дограма, за които няма толкова различни мнения. Благодаря предварително за отговорите Ви.
isa
Re: фирма за дограма "Братя Градеви"
04-11-2011 - 12:42:44
Скоро правих преграждане и след дълго проучване се спрях на "СОФИЯ ПЛАСТ БГ", изключително коректни бяха , никакво закъснение относно вземане на размери и никакво размотаване при монтажа.Дори идваха с половин час преди уговореното време.Базата им е в Котлостроителния завод.Цените им се оказаха най-добри в сравнение с всички фирми ,които проучих за един и същи материал. Имах си работа и с РОЛПЛАСТ и се оказаха пълни мошенници.
Re: фирма за дограма "Братя Градеви"
01-08-2012 - 12:30:03
БРАТЯ ГРАДЕВИ ! Никога повече! Такива Лъжци няма! И работата им калпава, а ако не дай Боже ги викнеш да ти поправят нещо те мотая със седмици! За първи път се обърнахме към тях преди 7 години! Сложиха ни ужасна дограма! Но вече бяхме платили и нямаше измъкване! Бъркат схемите, все нещо не могат да ти направят, взимат ти парите започват да ти правят нещо и в един момент те зарязват и изобщо не ти казват кога ще дойдат. Сега две семейства ни мотаят сумати време едните за дограма, другите за една най-обикновена панта за вратата. Изобщо се чудя защо се обърнахме към тях!
След като ги чакахме цяла сутрин (вече трета седмица) при условие, че им обяснихме че единствено тази сутрин не можем, но се съгласихме, те НЕ дойдоха и сега пак трябва да бягаме от работа, за да ги чакаме довечера! Думи нямам!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход