Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

дървена дограма

Публикувано от Ivant 
дървена дограма
13-03-2009 - 15:51:00
Здравейте, някой може ли да даде съвет, кой прави най-добрата дървена дограма в БГ. Чувал съм, че на Карабулев им е много добра, но нищо повече. По нета се намират няколко фирми, но нищо не може да се разбере. Бих се радвал ако някой може да сподели конкретен опит.

Предварително благодаря.
Поздрави.
Re: дървена дограма
13-03-2009 - 15:55:18
avatar
[forum.imoti.net]

Ползвай търсчката на форума преди да пускаш питанеwinking smiley

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: дървена дограма
13-03-2009 - 16:01:18
търсачката съм я ползвал.... няма нищо ценно с изключение на една тема, където дискутират троен стъклоакет, но нищо за дограмата като цяло. Продавачо. smiling smiley
Re: дървена дограма
13-03-2009 - 16:14:16
Ти май си чел само последната страница...както и да е нямам намерение, да пиша едни и същи неща по сто пъти, купувай от Карабулев, препоръчали са ти я...
Re: дървена дограма
13-03-2009 - 16:41:49
Напротив Храбрецо, чел съм я цялата, и в общи линии само ти (може би и още един човек) споделяш някакъв опит с фирми - че Видира те отрязали, пък други изобщо нямали нищо произведено... и т.н. Това е много хубаво, и съм благодарен, че си споделил своя опит, но за съжаление това никак не ми помага да избера фирма или например от какво дърво да е дограмата.

Освен това въпосната тема си е за тройния стъклопъкет, който човека иска да си сложи, и за това реших да отворя нова тема, в която да се изложат малко повече детайли за това коя дограма е хубава, коя не, защо и пр. Кои фирми каква технология използват и т.н. Повярвай ми, виждал съм дървена дограма в чужбина (Австрия, Германия, Италия и пр) където само на външен вид нещата изглеждат в пъти по-добре от всичко българско което съм виждал.

Тъй или иначе нямам никакъв опит, и наблюденията ми са само субективни. Просто искам да знам в БГ прави ли се и може ли да се купи ИСТИНСКА хубава дограма, а не занаятчийско упражнение в някой гараж.

ПС// Видира преди известно време много ми хвалиха дограмата си, но отново - нямам ни най-малка представа дали това отговаря на истината.

Re: дървена дограма
14-03-2009 - 03:45:46
Ами ти джанам като си видял тези чудеса и знаеш, че само там ги има защо аджиба не си напазарува направо от извора, а? :]
Re: дървена дограма
14-03-2009 - 07:18:02
avatar
Зная ,че в град Елена - варненец прави сносна дограма за износ към Италия....
Виждал съм продукцията,но просто не съм обърнал внимание за името на фирмата....
Но като цяло е добра,няма видими чепове и т.н.
Не разбирам много,но са ми казвали че е добра. *yes*

Чест и почитание
Re: дървена дограма
14-03-2009 - 10:46:18
avatar
Качествена дървена дограма има много, зависи дали можеш да си я позволиш. Кажи на колко си си оценил усилията, щото ако си се навил да плащаш не повече от 50-60 евра на квадрат - няма да намериш читава дограма....

______________________________________
Истината в строителството е горчива, груба, неприятна и най-вече непонятна за непросветените, които обикновено чуват това, което искат да чуят, а не това, което ще им свърши работа - самата безкомпромисна истина. А тайната на просвещението в строителната истина се крие в много труд и пот за съответното образование, както и в безмилостния опит, на притежаващите го.
Re: дървена дограма
14-03-2009 - 10:46:23
Мога да се басирам , че някой гараж , както ти го нарече , може да бие доста добре , някой повярвал си производител ......
Лъскавия сайт ли ще те убеди в качествата на стоката , която искаш ? Аз те съветвам , да отидеш в няколко дърводелски цехчета и се огледай на място .
Око да види , ръка да пипне ! За всичко друго има Тефал ...... ъъъ пардон Гугъл - той мисли за всичко ! :]
Re: дървена дограма
14-03-2009 - 16:28:54
за 50-60Е ми е ясно че няма... тава е абсурдно евтино. Чувал съм, че читваите вървят по 300-350лв ... стига наистина да има добра (ама добра !) на тази цена, че дори и малко по-висока - няма проблем.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход