Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

pak za pokriva!

Публикувано от ivaneli 
Re: pak za pokriva!
17-04-2008 - 21:25:42
e spezialisti, ni6to ne kazahte, vaprosa be6e za izolatziata a ne za 6irinata na strehite i pro4ie. za izolatziata, a po to4no,kakvi materiali,kakvi folia,v kakva posledovatelnost se montirat, na4ini za obtekaemost na vazdu6ni strui protiv muhljasvane i izgnivane na gredite i t.n. i t. n.! neposilna li e temata za Vas maistori i vseznaikovci? vse pak blagodarja!
Re: pak za pokriva!
18-04-2008 - 18:50:44
Именно защото се опитваме да бъдем специалисти, а не всезнайковци не можем да ти дадем готово решение по мерки във форума. Ако беше ми отговорил на първия въпрос как си представяш височината на помещението с видимите греди, можеше да продължа да ти давам някакво мнение (общо, а не конкретно). Защото дървен покрив без хоризонтални елементи трудно ще стане само с наклонените ребра. В старите къщи хоризонталните греди са били видими, а не наклонените ребра по самия покрив. Също можеше да пишеш на кирилица...
Abu
Re: pak za pokriva!
18-04-2008 - 22:42:37
ре6о,
не се хаби да обясняваш на хора, дето не знаят какво е тангенс. То ебати сложнотията, ама искат размер в метри и това е! Би ми отнело около 30 секунди да му отговоря, обаче с това отношение... да не сме на заплата във форума?
Re: pak za pokriva!
19-04-2008 - 18:51:24
do Abu, jalko 4e ne si razbral, nadjavah se 4e 6te poglednete na posta mi ot veselata mu strana, trjabva6e li da opomenavam izri4no 4e sam zavur6il obrazovanieto si zad okeana i 4e sam specialist po studen sintez za da ne se oburkvate i si mislite ,4e ne znam kakvo e tangens! javno v BG e dostata4no da znae6 kakvo e tangens za da se samoizdigne6 ne samo v sobstvenite si o4i! ne jiveja v Balgaria i njamam predstava kakvo ima na pazara(pokrivni izolacionni materiali),zatova potyrsih savet v foruma, za materiali i reda na tjahnoto polagane a ne za tangensa. a za zaplatata ne e problem kato doida v BG ljatoto moze da se vidim,6te te po4erpja i 6te ti zaplatja kolkoto ti struva. POZDRAVI!
Abu
Re: pak za pokriva!
19-04-2008 - 22:25:40
Г-н ivaneli,
Студен синтез на какво? На олио от тиквени семки???
Като нямаш кирилица, май и не четеш на български - за тангенса се избъзикахме грубичко с ivonder, за което вече съжалявам... Ама ти пък що се засегна и кой ти е говорил за плащане??? "Не съм на заплата във форума" означава, че не съм длъжен да ти докладвам след всяко твое питане. Също не означава, че ако предлагаш пари ще получиш отговор. Ха приеми го откъм веселата му страна!

ПП Ако успееш все пак да си инсталираш кирилица, може да намериш нещо по въпроса си чрез Гугъл в сайтове на български строители. Ако ти е невъзможно, пробвай с копи/пейст на "видима дървена покривна конструкция".
Abu
Re: pak za pokriva!
19-04-2008 - 22:29:51
Я виж това става ли?

Язък, текста не излезе... Нищо, то е ясно - отдолу е ламперията, която ще е видима. Ще се виждат и ребрата,



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-04-19 22:31 от Abu.
Re: pak za pokriva!
20-04-2008 - 09:03:12
опааа Abu приех "избъзикахме грубичко с ivonder" просто с много весело и не мисля да съм се засегнал бе човек :} това е страхотен форум и с удоволствие clap: го разлеждам и се "уча" spinning smiley sticking its tongue out,а за тангенса направо съм го забравил confused smiley winking smiley уважавам всяко ваше мнение и напътствие.

честито на именниците :]
Re: pak za pokriva!
20-04-2008 - 09:34:11
Ако вземеш да почнеш да пишеш на кирилица и обясниш каква ти е идеята за видима дървена конструкция, може и да ти напиша нещо по въпроса за слоевете по покрива. А в Америка кво научи? What is free is good!
Re: pak za pokriva!
20-04-2008 - 20:16:52
Blagodarja Vi mom4eta 4e se otzovahte! sajaljavam ako sam obidil ili zasegnal njakoi ot vas. USPEH NA VSISKI !
Re: pak za pokriva!
21-04-2008 - 21:11:15
ivaneli Написал:
-------------------------------------------------------
> Blagodarja Vi mom4eta 4e se otzovahte! sajaljavam
> ako sam obidil ili zasegnal njakoi ot vas. USPEH
> NA VSISKI !

Иванели,
Звучиш ми като обиден - недей!!
Има в този форум компетентни отговори на конкретните ти въпроси - просто малко трябва да се изянят нещата, а и латиницата определено пречи.
Жената ме натиска и мен за такъв покрив, ама аз мисля да правя "красотите" бутафорно.
Кажи и предназначението на сградата - ще дискутираме.
Твоите наблюдения "отдалеч" сигурно също ще са интересни.
А без хумора, форумът ще загуби - тук повечето са за удоволствие, съпричастност и разтуха в свободното си време - кой с каквото може.
Успех.


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход