Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Вентилация на подпокривното пространство!

Публикувано от Geto 
Re: Вентилация на подпокривното пространство!
26-03-2008 - 09:22:06
Подиграваш ли се? Ако смяташ, че греша поправи ме, защото тук много хора четат и не би трябвало да ги объркваме.
Abu
Re: Вентилация на подпокривното пространство!
26-03-2008 - 10:51:47
Ако съм абсолютно убеден, че грешиш, ще те поправя - ама не съм! Повечето хора не четат (дори и мнения във форуми), а тези, които четат, са склонни да се предоверяват на написаното. Аз например бих пробвал твоето предложение, нищо чудно ако се получи, занапред така да ги правя. В момента ги монтирам най-най-най-накрая. Ако трябва да обяснявам защо, по-добре да напиша цяло ръководство за покриви и изолации... Ама първо да си завърша трактата Жената и кабела, в който се разглежда талантът на жените с едно движение да оплитат всеки кабел, до който се докоснат - от прахосмукачката до компютърните слушалки и зарядното за GSM-а.
И-и-и-и пак се отплеснах...
Re: Вентилация на подпокривното пространство!
26-03-2008 - 21:01:28
Ами недей да пишеш цяло ръководство, а пиши само отделни остроумия. Може пък да има някакъв смисъл...
Abu
Re: Вентилация на подпокривното пространство!
26-03-2008 - 22:48:03
Ами хубаво - как да сложа отдушника на плоския покрив веднага след топлоизолацията, замазка няма ли да има? После някои модели се коват, някои се лепят - на какво да ги залепя? За скатния също има различни фасони - едни се коват отвсякъде, други само в горната част и отстрани. Което предполага, че полите им лягат върху изолацията в долния край и влизат под изолацията нагоре... В интерес на истината, току-що разглеждах сайта на някакъв производител на битумни изолации, та той описва доста подробно кое как се прави и специално за отдушниците е написал почти същото като теб. И при други съм чел същите неща, затуй сериозно ти казах, че ще пробвам и ако няма проблеми ще ги слушам хората. Не че съм имал проблеми както аз го правя, дори ми е много по-лесно така.
И недей се засяга, щото не се ебавам с теб. Ръководство наистина ще си напиша, но за вътрешна употреба, ама то ще е след трактата и след детската стихосбирка...
Re: Вентилация на подпокривното пространство!
26-03-2008 - 23:01:08
Абу, лепкавата част на битумните "керемиди" не е толкоз за да се залепят, колкото за еластичност- да обхване гвоздея плътно и придава гъвкавост на материяла, за да може да легне по билото. Някой дори не махат хартията която предпазва "лепилото".
Abu
Re: Вентилация на подпокривното пространство!
26-03-2008 - 23:19:07
Е, тия вече са гении! Това е воалит бе човек! Ако го подхване вятърът се къса като мокър вестник. "Да скриели гвоздеите"... на тоя, дето ти го е казал, да му скриеш паричките за добрата работа.
Re: Вентилация на подпокривното пространство!
26-03-2008 - 23:37:24
Не да скрият гвоздея, а да го обхване плътно. Ти не ги ли ковеш??
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход