Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Хидрофорна помпа - ремонт - къде ?!?!?!

Публикувано от Еличка 
Хидрофорна помпа - ремонт - къде ?!?!?!
03-03-2008 - 17:55:51
Моля за помощ клуба на знаещите. Потърсих първо в мрежата адрес на фирма, която поправя хидрофорни уредби, не можах да намеря. Става дума за хидрофорна помпа (нито марката, нито модела мога да кажа, толкова ми са хуманитарните познания). Купувана е преди 3-4 години, последната от тях не сме я ползвали, мъчим се с кофи с вода от кладенеца. Купили сме я - тогава - на цена около 280 лв. Пишман домашни майстори се мъчиха и още настояват, че ще могат да я оправят - просто не качва вода, трака като локомотив, писнаха ни ушите, изнервихме се, а от чешмата - нито капка.
Къде - В СОФИЯ!!! - има място, където да се занесе тази помпа на поправка? Не е удобно да се води човек на мястото, не е много близо, пътят не е много хубав, а ми казаха, че на място малко нещо може да се направи. Домашният пишман майстор, дето ни спука тъпанчетата с едногодишните си тренировки, само си прави експерименти с една крачна помпа, дето и подава налягане, а пък и с бутилки налива вода отгоре й. Крайно време е да се сложи край на това любителство, помпата да се откачи и да се закара при специалисти - майстори с квалификация за откачване и натоварване в колата си имаме. Ако пък и тази фирма има и интернет представяне, ще е още по-добре.
Пролет иде, ще пускаме вече водата, моля за съдействие и информация, pls.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход