Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Пускане на асансьора в експлоатация

Публикувано от valyo_pp 
Пускане на асансьора в експлоатация
21-09-2008 - 23:12:33
Проблемът е следния:

В нова кооперация сме (с Разрешение за ползване от около месец и половина). Живеем на последния етаж (ет.7). Направихме събрание на живущите в сградата във връзка с пускането на асансьора в експлоатация. Никой освен нас не даде съгласието си да се пусне асансьора, като се аргументираха, че все още не са се нанесли всички собственици и така можело да се повреди и замърси асансьора confused smiley . Щели сме да изчакаме още месец два да видим дали ще се нанасят хората и тогава да го пуснем :g: !
Та въпросът ми е дали имам право да си пусна асансьора без тяхното съгласие, като аз поема всички разходи за това (такси и ток).
Re: Пускане на асансьора в експлоатация
13-11-2008 - 12:41:08
Вие сте пак по-добре- имате асансьор. А аз живея в стара кооперация, в която има шахта и се чудя от къде да започна да действам да се монтира и експлоатира асансьор. Има ли някой опит в това начинание. Естествено живущите не искат и нямат и пари- повечето са пенсионери, а има и три необитаеми апартамента на последните два етажа.
Ох мечти, мечти........Май ще продължаваме да ходим пеш за здраве.... sad smiley
Re: Пускане на асансьора в експлоатация
24-08-2016 - 07:37:34
И при нас е по същият начин, официално ще бъде пуснат, когато ремонтите са завършени на 90%, което може да стане след години, при положение, че във входа има 170 апартамента.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход