Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Кой полага обратните(основните) водни тръби на улицата Аз или ВиК?

Публикувано от BAT_GOIKO 
Кой полага обратните(основните) водни тръби на улицата Аз или ВиК?
04-08-2007 - 22:03:54
Здарвейте на всички любители и професионални стройтели. Горд собственик съм на парцел около 1 декар в регулация в голям град (даже и с къщичка с цифрата 3 върху нея на общата скица). Разбира се при избори управляващите се събуждат и започват с асфалтиране на подобни крайни улички и тази година ни угря и нас (собствениците на имоти на тази уличка). Както можете да си представите никой не се сети да провери от кметството дали на уличката има изградена ВиК система, и се почна подготовката на улицата. Да но будни собственици научили за милото решение на кметството си поставиха по голяма цел да си имат и ВиК инсталация. Немери се фирма която срещу 150 лева на линеен метър и около 1000 лева на шахта ще ни направи заветните около 200 м за да можем да се включим в изградената вече до нас ВиК система. Цената включва и кран към всеки парцел.
Питам се аз първо дали цената е добра (мисля че е с ДДС).
Дали ВиК по късно ще изкупи от нас (инвеститорите) положения тръбопровод както пи енергото.
Кой трябва да каже на ВиК че тук някой е положил тръби за да ги включи кадастъра и после да ме присъедени (някой ден като почна (дай боже)да строя).
Сигурно има някой с подобни проблеми и вече извървял този път. Ше се радвам на всички идей. Благодаря предварително
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход