Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Анкета: Гласувахте ли?

Публикувано от Ronia 
Re: Анкета: Гласувахте ли?
29-05-2007 - 11:53:13
Аз също смятам, че ако някой не вижда полза за себе си от гласуването, по добре да не го прави и не изпитвам никакви страхове от ниската избирателна активност. Като не искаш да решаваш сам, или не вярваш че има смисъл, остави това, на тези които искат.
Не възразявам Ахмед Доган да спечели наистина изборите следващия път - ще бъде заслужено. При сегашната тенденция дори няма му се налага да харчи пари, за да си купува гласовете. В края на краищата всички получаваме това, което заслужаваме.

Re: Анкета: Гласувахте ли?
29-05-2007 - 22:51:11
Zhimi Написал:
-------------------------------------------------------
В края на краищата всички получаваме това, което заслужаваме.

Питах се всъщност като са усещаш "по-правилен" дали си получил някога това, което заслужаваш в резултат на гласуванията си.

ПП. Кавичките не са задявка. Аз също вярвам че нещата могат да се поправят, ако (и след като) се появи смисъл в гласуването за повечето хора. Засега обаче тенденцията е обратната.


Re: Анкета: Гласувахте ли?
30-05-2007 - 10:53:18
Е, аз не очаквам от управляващите политици да направят живота ми по-добър. Ако ме мързи да уча, да работя, ако отказвам да се променям, никога няма да живея по-добре. Това важи за всеки човек навсякъде по света.
От политиците очаквам да приемат необходимите закони. Факта, че сме вътре в Евросъюза за мен е най-голямото събитие, което се е случвало на страната ни за последните 100 години.
В този смисъл, да - получила съм това, което заслужавам - да живея в страна, която се нарежда сред най-добрите и да мога да пътувам свободно.
Вярно е, че има огромна корупция у нас, законите не се спазват в достатъчна степен, но това зависи от търпимостта на обществото, разбирай всички нас, към тези явления. Вярвам, че и това ще се промени постепенно.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход