Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Aбсорбатори - каква е разликата между обикновените и тези за вграждане?

Публикувано от AnnH 
Aбсорбатори - каква е разликата между обикновените и тези за вграждане?
01-12-2006 - 11:20:03
Зравейте, всички!
Много спешно се нуждая от малко инфо за това какво раличава обикновените абсорбатори от тези за вграждане! :crazy: Има ли разлика изобщо???
А ако някой има желание да светне непросветеното девойче повечко за уредите за вграждане и му се разказва... Моля, отворена съм за всякакви мнения :ami:
Re: Aбсорбатори - каква е разликата между обикновените и тези за вграждане?
01-12-2006 - 11:54:42
Девойче, за да не си останеш непросветено пусни едно търсене и със сигурност ще се светнеш много повече от кифлата в магазина дето й е работа да ти продава а не да ти обяснява.
С две думи - разлика между уред за вграждане, независимо какъв и такъв за свободен монтаж е само в това, че единият може да се вгради, а другият - не. Евентуално е възможно при някои марки даден модел да има малка разлика между този, който се вгражда и другия, но то е минимално.
Тези за вграждане са по-скъпи, понеже повече се продават, а и принципа е - ако имаш брада, значи имаш и гребенче, тоест се целят в друг сегмент потребители.
Но пазарът, особено в БГ, където стандарти практически още няма(има, но не се спазват и се продава всичко), това което ти казвам може и да не е вярно, затова най-добре сметни си каква мощност ти е нужна, какъв дизайн и тогава виж какво се предлага и дали съответният модел го има за вграждане и отделно, като след всичко това можеш да сравняваш конкретно.
Специално за аспиратор - аз лично имам Фабер и бих го препоръчал, фабриката е в Турция и цените не са убиец, но затова пък качеството им е добро, изнасят за Европа, като само най-скъпите модели са италиански.
Иначе има и много други марки, вече казах за БГ....
Re: Aбсорбатори - каква е разликата между обикновените и тези за вграждане?
01-12-2006 - 12:27:47
Ле-ле дано не си попаднал на мен в някой магазин, че умирам от срам spinning smiley sticking its tongue out От скоро работя това, но се опитвам да се уча, че да не съм кифлата "дето и е работа да продава а не да ти обяснява" :crazy:
Старая се, полагам някакви усилия... но не това ми е силата spinning smiley sticking its tongue out
Все пак... благодаря!!!
А случайно да знаеш солта, която се слага в съдомиялната някаква специална ли е?!?!? :crazy:
Re: Aбсорбатори - каква е разликата между обикновените и тези за вграждане?
01-12-2006 - 12:36:18
E,ти ме отчая, не очаквах да попадна на професионалист...
Виж стига човек да иска, наистина в днешно време има откъде да го прочете и е жалко, ако това работиш, а нямаш идея за какво става въпрос, но това е положението в Родината...
Да, специална е солта, не става за салата, не че ще се отровиш, но има друга функция, не е йодирана. Пак ти казвам, отвори интернет, най-добре не на български, щото нашите сайтове освен да рекламират малко информация имат. Най-много можеш да прочетеш на руски, ако поназнайваш.
Успех в образоването! И да знаеш че не е никак лесно...
Re: Aбсорбатори - каква е разликата между обикновените и тези за вграждане?
01-12-2006 - 12:57:19
Е, не се отчайвай, де, винаги може да е по- зле !!!
А, иначе, че не е лесно - не е!Особено ако учиш едно, а работиш друго!
Но както казваш- това е положението в скъпата ни Татковина sad smiley
Хайде, със здраве!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход