Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Пари за ремонт

Публикувано от milenapiv 
Пари за ремонт
21-02-2018 - 23:57:04
Вчера ми се случи нещо неприятно. Наскоро правихме основен ремонт на кухнята и подменихме всичко. Докато съм била на работа, избили меките връзки на кухненския смесител и цялата кухня беше наводнена. Плочки имахме само пред шкафовете, а трапезарията е с ламинат, който веднага се наду. Добре, че живеем на първия етаж и не наводнихме съседите, а само мазето, което е наше. Обаче спешно ми трябват 500 лева да подменя ламината, а още изплащам банковия кредит за ремонта. Въпросът ми е дали може да изтегля кредит в този случай?
Re: Пари за ремонт
22-02-2018 - 10:22:32
Това, което ви се е случило, е наистина неприятно. Смесителят ви сигурно е в гаранция, но ако нямате застраховка на жилището , другите щети трябва да ги оправите сами. Може да изтеглиш кредит от [www.easycredit.bg] . Това, че имате банков кредит, няма да бъде проблем. И моят съвет е най-добре да застраховате жилището, защото дори да се случи някаква авария, поне ще ви възстановят част от щетите.
Re: Пари за ремонт
28-03-2018 - 14:11:38
Много съжалявам за случилото се. Помислете за бърз кредит, сумата е малка и ми се струва най-доброто решение в момента. Разгледайте условията, които предлагат в [finance5.bg]
Два пъти съм взимала бърз кредит от тях и останах много доволна.
Re: Пари за ремонт
06-04-2018 - 15:27:09
Изключително неприятен случай. Единият начин е да попитате в банката, в която си получавате заплата. Има и начин, в случай че не сте на трудов договор, погледнете тази статия - https://www.vivus.bg/blog/kredit-bez-dokazvane-na-dohod/. Аз самата взех пододбен кредит, когато бях на граждански договор. Дано всичко се развие по възможно най-добрия начин за вас!
Re: Пари за ремонт
19-10-2018 - 10:48:18
Изберете внимателно фирмата, от която го взимате, защото лихвите са много високи…
Re: Пари за ремонт
12-08-2019 - 18:40:20
Внимавайте с бързите кредити, защото лихвите са много високи…
Re: Пари за ремонт
03-10-2019 - 12:51:24
Мои познати бяха попаднали в подобна ситуация и взеха пари от семейството на мъжа. Мисля, че е по - добрият вариант в случая. Бързите кредити могат да ви вкарат в невъзможност да се издължите с месеци. Надявам се да намерите подходящо решение.

Успех!
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход