Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Дискусия за цените(ли)..

Публикувано от чи-чов-ци 
Дискусия за цените(ли)..
28-12-2010 - 23:53:44
avatar
Писмо до Класната


Уважаема госпожо,

Преди известно време се преместих в друго училище, защото нивото на преподаваните знания и умения тук бе поело надолу, пък и вътрешният правилник започна да се прилага по особен начин. Днес от един съученик дочух, че в старото училище се вдигала голяма тупурдия и какъвто съм си сантиментален и наивен, реших да намина да видя какво се случва. Казвах си, не е възможно, би трябвало всички да са във ваканция, да си почиват, пийват кротко винце ( пардон! ) и да си мислят как да станат по-добри / да речем ученици /. А то какво, уплаши ми се окото, за ушите не ми се говори, а за други части от тялото съвсем. Вярно, че и преди имаше по-груби и самонадеяни другарчета, които скачаха върху чина, замеряха ни с тебешира и размахваха показалка, твърдейки, че сме глупавички и че те ще ни научат на ум и разум, докато техните оценки вървят само up ( демек нагоре ). Днес обаче какво да видя - те вече замерят другите с пачки, нотариални актове и данъчни, а в ръка размахват доста по-сериозни неща.
За съжаление не Ви видях из класните стаи, най-вероятно и Вие сте във ваканция. Затова бих помолил, госпожо, за мнението Ви какво да мисля за всичко, което видях, и дали има смисъл да се ходи изобщо на училище.

С уважение: чи-чов-ци

П.С. И да не забравя - Весели празници и здрава и успешна Нова Година на Вас и на всички ученици!
Re: Дискусия за цените(ли)..
29-12-2010 - 00:19:57
Да пробвам и аз... ? Дано уцеля... smiling smiley





smiling smiley*drink1*
Re: Дискусия за цените(ли)..
29-12-2010 - 00:23:54
И още една...





smiling smiley
Анонимен потребител
Re: Дискусия за цените(ли)..
29-12-2010 - 15:03:01
Отговор от Директора:

Уважаеми чи-чов-ци,

И аз забелязвам от известно време разваляне на дисциплината и предприех нужните действия - изключих виновния ученик. Забелязвам също и носталгия към старото училище, но някак си поведението на някои ученици се е изменило след преминаването в друго училище - започнали са да се вглъбяват в линийките за измерване и да правят неприлични предложения към техни съученички - и то в час, като развалят дисциплината. Ако го правеха в междучасията и на двора - иди-дойди, ама те ...
Та започвам да си задавам въпроса - дали изборът им да напуснат нашето училище е бил правилен, съдейки по сегашната им дисциплина?

С уважение: Директор
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход