Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Гледате ли Биг Брадър?

Публикувано от 2003 
Гледате ли Биг Брадър?
22-04-2010 - 23:11:53
avatar
Признавам си, че до този сезон го гледах. Обаче от третия сезон насам го гледам с отвращение, очаквайки нещата да станат таква, каквито бяха в първия сезон. Но няма вече да си повреждам главата с тази простотия. Пак вкарваха простаци в къщата. В първия сезон на Биг Брадър бяха много по-добре подбрани участниците. Вторият сезон пак имаше някакво разнообразие, обаче от третия сезон насам само противни хора канят. А вие причинявате ли си това да гледате това предаване, което от сезон на сезон все просташко и скучно става?
Re: Гледате ли Биг Брадър?
23-04-2010 - 01:30:23
Силно ме влече психологията и в този смисъл ми е интересно. Разбира се не го очаквам с трепет, но признавам, че гледам ББ. Този сезон се оказа "неочакван". Къде ли другаде можех да видя всичко това?!

2003, първото ти изречение ми напомня на един руски виц за онзи, дето отказал алкохола. След отказването "пиел, но с отвращение". Ако наистина ти се поврежда главата, явно не трабва да го гледаш. Това не е филм, нито спектакъл. Това е чисто психологическо тестване на живи хора в затворена среда, направено под формата на шоу, но шоуто е за зрителите. За участниците, на втория ден вече не е шоу. Те дори забравят за камерите в последствие.
Ако можеш да не се вживяваш, а просто да следиш последствията от различни фактори, проявите на различни характери и т.н. е добре, поучително е дори, ако не ... то наистина не е най-полезното предаване.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Идеалният човек не пие, не пуши, не прелюбодейства и ... не съществува.
Re: Гледате ли Биг Брадър?
23-04-2010 - 12:13:40
avatar
Правилно - прекалено се вживявам, а някмам полза от това, така че вече спрях да гледам предаването. *yes*
Re: Гледате ли Биг Брадър?
24-04-2010 - 16:48:11
avatar
Определено най-добрият сезон си остава първият. Участниците, техния подбор, мисиите - всичко беше много изпипано. Но типично за България, първият сезон си остана най-добрия. Доста често в България не надграждаме с всяка следваща версия на нещо. winking smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход