Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

За приятелите, враговете и форумите

Публикувано от OwnerBG 
Re: За приятелите, враговете и форумите
18-07-2009 - 19:55:51

Пепи,
Да ти е жива и здрава! Късметът винаги да е с нея! А, ти и Прасчо да и се радвате! smiling smiley

Поздравявам я с тази песен, надявам се, че ще я хареса. smiling smiley



*rose* *rose* *rose*
Re: За приятелите, враговете и форумите
18-07-2009 - 20:07:25
Музка, благодаря, сърдечно, от нейно име, ще й предам мелодията по нета при първа възможност.
Бъди сигурна, че ще я хареса, защото е музикант и меломан, а Сара Брайтмън и нейните класически изпълнения са й сред любимите. *rose* *bow*



Re: За приятелите, враговете и форумите
18-07-2009 - 20:13:46
Пепи , да ви е жива и здрава и да ви радва. *rose*
Re: За приятелите, враговете и форумите
18-07-2009 - 21:19:11
Арго, благодаря, да ти се връща!!!!
Свърши ли маратона или има още? Кога ще има резултати?


Re: За приятелите, враговете и форумите
19-07-2009 - 00:06:13
Честит семеен празник, Пепа. smiling smiley

С пожелания за здраве, радост и късмет на дъщерята и от мен.
Успехи на попрището, което си е избрала.
Re: За приятелите, враговете и форумите
19-07-2009 - 04:06:04
avatar
Жива и здрава да ти е дъщеричката.
Ако е и дива и щастлива като теб.
Двойно да и се радвате. *drunk* *drunk*
Re: За приятелите, враговете и форумите
22-07-2009 - 19:53:22
avatar
Десислава Танева няма да бъде министър на земеделието

Десислава Танева няма да бъде министър на земеделието, каза пред агенция „Фокус" лидерът на ГЕРБ и бъдещ министър-председател Бойко Борисов. Борисов посочи, че със съжаление е приел молбата, която Танева е депозирала при него.

„Десислава Танева депозира молба при мен с мотиви и въпреки моето съжаление съм длъжен да ги приема, защото не искам върху нея да пада никаква сянка на съмнение. Изключително много й вярвам, абсолютно са безпочвени тези обвинения, но за да стартира правителството на чисто, без никакви подозрения, ще й приема молбата. Тя е изключително подходящ човек - честен, работлив, знаещ и можещ", обясни Борисов. По думите му Танева ще бъде също толкова полезна и в парламента.

На сайта на ГЕРБ е публикувано изявление на Десислава Танева до лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Ето какво гласи пълният текст:

Уважаеми г-н Борисов,

С настоящето изявление Ви изказвам моята благодарност за доверието, което ми гласувахте, номинирайки ме за Министър на земеделието и храните.

От обявяването на номинацията ми за Министър започнаха спекулации относно досегашната ми работа и кариера като изпълнителен директор на акционерно дружество и потенциален конфликт на интереси в тази връзка. Аз Ви гарантирам, че такъв конфликт на интереси няма и не може да има, подала съм си молба за освобождаване от управителните органи на всички търговски дружества. Въпреки това съм наясно, че атаките срещу ПП ГЕРБ и Министерството сигурно биха продължили по този въпрос.

Изхождайки от виждането ми, че най-важно е общественото доверие, с което едно ново правителство ще стартира работа, не биха искала по никакъв начин да се поставя под съмнение държавническия интерес на всички членове на новия кабинет. Аз съм се включила в политическия живот на страната ни за първи път с ПП ГЕРБ, защото съм видяла у Вас Държавническо мислене и шанс България да бъде управлявана в полза на обществото. Затова желанието ми е да бъде оттеглена номинацията ми за Министър на земеделието и храните, и да продължа работата като народен представител в 41-то Народно събрание, вземайки активно участие в законодателния процес, и подпомагайки изпълнителната власт.

Пожелавам успех на новото правителство и успешна работа на 41-то Народно събрание.

Е това е.

И Бате Бойко целия в бяло.



Re: За приятелите, враговете и форумите
24-07-2009 - 21:10:10
Аз съм много доволна, моят политик, фаворит вече е министър - Николай Младенов smiling smiley

Николай Младенов беше депутат в Европейския парламент от ГЕРБ през изтеклия мандат. Той не се кандидатира на изборите през юни тази година, като беше изтъкнато, че ако партията спечели парламентарните избори, ще заеме пост в правителството. Роденият през 1972 година политик беше заместник-председател и говорител на СДС, преди да премине в партията на Бойко Борисов. Работил е като консултант на Световната банка, Международния републикански институт и Националния демократически институт в България, Афганистан, Йемен и други страни от Близкия изток. През 2006 година е съветник към комисиите по отбрана и външна политика на Иракския парламент.

Николай Евтимов Младенов е български политик и бивш депутат в Европейския парламент.

През 1995 г. завършва Университета за национално и световно стопанство, специалност "Международни отношения". На следващата година получава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж, Лондон.

Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация "Отворено общество", София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999 основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001. Народен представител от ОДС в 39-ото Народно събрание, както и парламентарен секретар до март 2002, заместник председател на Комисията по европейска интеграция и член на комисията по външна политика, отбрана и сигурност.

На 12 март 2002 е избран за член на Националния изпълнителен съвет (НИС) на партия Съюз на демократичните сили. По-късно е назначен за говорител на партията. От 22 февруари 2004 е на поста заместник-председател на СДС, който напуска с оставката си от 16 август 2005 г.

От 2005 до 2007 работи като консултант на Световната банка. Международния републикански институт и Националния демократически институт в България, Афганистан, Йемен и други страни от Близкия изток. През 2006 е съветник към парламентарните комисии по отбрана и външна политика и сътрудничествно с Иракския парламент.

В кандидатската листа на партия "ГЕРБ" за изборите за членове на Европейския парламент (ЕП) е регистриран е под номер 3. Като депутат в ЕП Младенов е член на комисиите по вътрешен пазар и защита на потребителите, външна политика, подкомисията за сигурност и отбрана. Също така е първи заместник председател на делегацията на ЕП за отношения с Ирак и член на делегациите за Израел и Афганистан.

Това за мен е най-интелигентния политик, заел министерски пост в новото правителство!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Идеалният човек не пие, не пуши, не прелюбодейства и ... не съществува.
Re: За приятелите, враговете и форумите
24-07-2009 - 22:15:57
elissa Написал:
-------------------------------------------------------
> Аз съм много доволна, моят политик, фаворит вече е
> министър - Николай Младенов
>

> Това за мен е най-интелигентния политик, заел
> министерски пост в новото правителство!



:] При железните глави най-малко се цени интелигентността! Даже тя е вредна за супер консервативната среда! Виж здравината на черния дроб и колко държи на пиене боса на каските е от първостепенно значение! *drunk*
Re: За приятелите, враговете и форумите
24-07-2009 - 23:37:53
Колко погрешно схващане....
А това, че "босът на каските" и министър са съвсем различни хора...Дори двамата понякога не си говорят ))))
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход