Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Още за „изедниците „ брокери

Публикувано от kaza_varna 
Още за „изедниците „ брокери
21-08-2008 - 21:51:52

Абе хора ,всички вие ,които плюете по фирмите за недвижими имоти,не усещате ли ,че сте крайно несправедливи към тези хора!?Четейки във форума виждам ,че най – много обвинения има за това ,че различни фирми предлагат един и същи имот на различни цени .А нима една и съща дреха ,сирене ,зеленчуци и мн.др. не се предлагат на различни цени в различните магазини?Защо при нас това ви възмущава ,а при другите търговци го приемате за нормално?
Това, дами и господа е пазарната икономика!Всеки търговец определя стратегията си и в зависимост от това или успява ,или фалира.Пазарът сам регулира нещата.Ако аз имам правилна стратегия ,ако се насоча към правилния купувач,ако съм достатъчно убедителен ,ще продам по-скъпо и по- бързо имот който собственикът или конкуренцията не може да продаде на по ниска цена .Относно продавачите: Много от вас действително са достатъчно „компетентни” да си продадат имота сами.Но не всички хора имат достатъчно време да продават сами /помислете за многобройните и отегчителни тел.разговори и огледи с кандидат купуваи/ или се чустват комфортно при водене на преговори.Точно в полза на тези хора работят агенциите.Един истински професионалист ще помогне на такива хора да продадат имота си много по-бързо и успешно.
Така е в пазарната икономика.Какво искате вие? Както при социализма държавата да определя размера на възнаграждението ни ?Некадърника и професионалиста да получават еднакво?
Всичко което пишете относно”товаренето” на цените от брокерите е несериозно и би било актуално в една отминала епоха.
Относно компетентноста на брокерите ,смятам,че трябва да се провеждат курсове,изпити и държавно лицензиране ,за да се премахнат „ домашните брокери” ,които нямат дори и елементарни познания за професията и вредят както на клиентите ,така и на легитимните агенции.
Re: Още за „изедниците „ брокери
22-08-2008 - 08:52:52
avatar
[forum.imoti.net]

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: Още за „изедниците „ брокери
22-08-2008 - 10:31:51
ei ei varna - Четейки във форума виждам ,че най – много обвинения има за това ,че различни фирми предлагат един и същи имот на различни цени това въобще не е проблем продавайте имота на каквито си искате цени, те купувачите знаят вече как да открият собственика и да си го вземат на реалната цена!! ТОВА КОЕТО НЕ СИ ПрОчЕл В ФОрУмА ЗАЩОТОТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ Е брОКЕрИТЕ ДОСАДНИцИ СА ГОлЕмИЯ ПрОблЕм - пускам си аз обява във варна и се срещам с 2-3 купувачи за 1 ден - на следващия ден телефона ми не спира от обаждания на брокери, които искат да ми го продават и аз им казвам НЕ - това мислиш че ги спира ни най-малко с пълна сила заливат интернет и вестниците с моята обява - обаче вече им скъсвам нервите като дойдат на оглед обявявам цена с 10000 евро отгоре - ама защо ама това не е реално ние доведохме клиент - НЕ СЪм ИСКАл ДА ВОДИТЕ НИКОЙ И КАКТО СТЕ ГО ДОВЕлИ ТАКА ГО ОТВЕДЕТЕ!!!!! :loveu: :loveu:
Re: Още за „изедниците „ брокери
22-08-2008 - 12:40:47
когато изгоним всички брокери от сделките и си сключваме сами сделките ще има много радост за хората защото ще си харчат парите от спестени комисионни за по-хубави неща отколкото да ги дават на брокери - пък те после да им ги давали като краткосрочни заеми визирам Турбозол!!!наглец с наглец е той!!! :loveu:
Re: Още за „изедниците „ брокери
22-08-2008 - 12:55:57
Емилиано..не съм нагъл,а просто си върша работата....А и давам краткосрочни заеми на проверени клиенти ..и без лихва разбира се..!!
Но ти приятелю наистина си уникален ..Просто като си бил малък..някои ти е "с....л у г.....Зо" sad smiley :}
Re: Още за „изедниците „ брокери
22-08-2008 - 13:07:03
Емилиано, че си имал тежко детство е ясно, ама turbozol едва ли има вина за това !
Re: Още за „изедниците „ брокери
22-08-2008 - 13:20:59
детството ми беше прекрасно, може би за разлика от вашето )))а ти турбозол никаква работа не можеш да свършиш така че не ми се обеснявай - вършел си работата - твойта брокерска работа ми е ясна - хубавото е че идва края и все повече хора си пазаруват без агенции, а на другите които не могат да се оправят ще им помагат юридическите отдели на банките - така че наглеци и лапачи като теб да ФИНИШИрАТ лапаческата си неподплатена с нищо дейност!!!!!! :loveu: :loveu:
Re: Още за „изедниците „ брокери
22-08-2008 - 13:27:01
emiliano , ама ти и на училище не си ходил, ужас ! Това поне да бе правил, щеше да си научиш, че "обеснявай" всъщност се пише "обяснявай".
Re: Още за „изедниците „ брокери
22-08-2008 - 13:36:17
да чичко учител аз не съм ходил на училище защото ходих в лондонско училище и сега си имам 3 секретарки и се заблявам като си пиша с теб, а ти дичо, зарязвай брокерската работа и се връщай да преподаваш в класната стая че 15.09 чука на вратата!! :} :} :} :} :} :} :} :} :}
Re: Още за „изедниците „ брокери
22-08-2008 - 13:40:56
"заблявам" казваш, прости незнанието ми, ама какво точно значи тази дума ?
За съжаление, не можете да отговорите на тази тема. Тя е затворена.