Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

За "мошенниците" от агенциите за имоти

Публикувано от kaza_varna 
Re: За "мошенниците" от агенциите за имоти
22-08-2008 - 11:11:33
emiliano,emiliano, колко мъка има на този свят ! Нека ти е простена простотията !
Re: За "мошенниците" от агенциите за имоти
22-08-2008 - 11:12:09
Съгласен съм, че щом могат от ани да вземат едни пари ще ги вземат, като има кой да ги даде. Това което много дразни е нелогичността на обясненията от сорта "комисионната е 3% защото е 3%" Каква е разликата в количеството работа, която върши една ани когато продава апартамент за 250 000 евро и 50 000, че да взима един и същ процент. Просто сте свикнали да има хора които имат достатъчно пари и много не се замислят и не ви задават такива трудни вапроси. Пазара много бързо ще ви отучи.
Re: За "мошенниците" от агенциите за имоти
22-08-2008 - 11:15:39
Каква е разликата в количеството работа, която върши една ани когато продава апартамент за 250 000 евро и 50 000, че да взима един и същ процент - питаш, отговарям ти - няма разлика. Ти като не щеш да платиш 3% на цена от250000, продай го за 50000, ще платиш 5 пъти по-малко.
Re: За "мошенниците" от агенциите за имоти
22-08-2008 - 11:16:08
bravo bravo specialist!!!!! отличен отговор на един интелигентен човек като специалист до един простак турбозол!!! все пак радостното е че турбозол няма да се занимава с тази сделка - защото специалист по всичко и потенциалните клиенти не са в безопасност в близост до турбозол - току виж му хрумнало да им перне един по носо или други там идеи детайлно описани в неговите постинги!!!а що се касае до това да отказва работа защото дъх не можел да си поеме от сделки -ХАХАХА - това искрено ме разсмя - турбозол само дреме в офиса и злобее, злобее ли!!!!! clap: clap:
Re: За "мошенниците" от агенциите за имоти
22-08-2008 - 11:19:12
А ако не можеш да го продадеш на 250 000 с 3% дали няма да се навиеш да убедиш продавача да свали 3% че да има сделка. Зер за брокера е най-важно сделка да има.
Re: За "мошенниците" от агенциите за имоти
22-08-2008 - 11:40:37
Няма ли кой да поизтрие всякакви епитети от рода на "Скапаняци" и т.н.
И нека всички тия "Продавачи/купувачи без посредник" да посочат поне една нормална държава, в която няма АНИ. Това е пазар - има ли пазар, има и търговци! И това не зависи от мнението и желанието на някого в този форум!!!
Не ви ли омръзна да се заяждате в безсмислени теми, нямате ли си друга работа?
От подобни изказвания този форум само губи, губи ..... и накрая ще се загуби.
Re: За "мошенниците" от агенциите за имоти
22-08-2008 - 11:41:01
Наистина ли не разбирате, че ще го продам на цената, на която се договорят двете страни /с моето активно участие/ и върху нея ще получа комисионната ?
Re: За "мошенниците" от агенциите за имоти
22-08-2008 - 18:52:22
До специалист по всичко.Много пъти съм казвал тук,че всеки собственик сам взима решението.КАК ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА С ИМОТА СИ.зАЩО аз не приех твоята оферта?
Защото ти предлагйки си го сам/твое право/в нета най -некоректно ще те налетят подобия на брокери!!!Иапартамента ти ще бъде завишен с комисион отгоре!!ЩЕ СЕ смени етажността,ще го продават дори и без да са го видели.Всичките тези просттии ще се приемат негативно от един потенциален купувач..Освен това предлагайки си го сам..ти не си ми клиент!Логичното е ,че нямамме общ интерес и точка.Кой крив и кой прав не от значение!Относно това ,ако имам купувач.Ако имам такъв ,но в момента нямам, какво ще направя?Ще му предложа всички апартаменти в района..Но колко апартамента в Овча купел се продават от собственици и колко от ани.Кои са повече? Иначе и в една сделка късмета помага..Може и още утре да го продадеш.Желая наистина успех!!! smoking smiley
Re: За "мошенниците" от агенциите за имоти
22-08-2008 - 19:30:05
Емилиано в някои от моите постинги се отнасям цинично само с определени хора..КОИТО СИЛНО МЕ ПРЕДИЗВИКВАТ.Никога не злобея.Не си спомням да обиждал някои в множествено число иЛИ лично за това,че не е съгласен с мен.Не съм казал примерно,че продавачи и купувачи са мърльовци ,рекетьори ,и там какви ли не..
Мразя простотията и я усмивам във всичките и варианти.Понеже в ежедневието си не употребявам цинизми го правя тук ЗА КОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ НА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ФОРУМА КЪМ КОИТО НЕ Е АДРЕСИРАНО ПОСЛАНИЕТО МИ.Повтарям отнесено е към група хора към които принадлежиш и ти..Освен това го правя лично към някого,а не като някои други в множествено число..Тоест лично и конкретно обижам някои,който предварително е обидил мен .И отново се повтарям ти си едно много голямо л........ОО.В преносен смисъл разбира се.В действителност си кората на л...ТО.

Радвам се за твоето детство ,щом е било щастливо ,но това не пречи ,както казах и преди това ,че някой ти се иЗ..ал на "НОСО"Ако беше една идея ,по интелигентен..щеше да разбереш какво точно искам да кажа..Всъщност ти целият си се напълнил с л...на та дори си се задръстил...Това е така,защото някои ти е с..л и в устатаТОВА Е БИЛО В РАННОТО ТИ ДЕТСТВО и от тогава имаш ЗАПЕК.
Това е причината лошият ти дъх..да се разнася във виртуалното пространство..

Моля да бъда извинен от всички за които не се отнася това "ПРИВЕТСТВИЕ",но не виждам как по друг начин да опиша отношението си към Емилиано.. :g:
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход