Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

КОЛЕГИ,какво ви е мнението за този имот?

Публикувано от najnaj 
Re: КОЛЕГИ,какво ви е мнението за този имот?
18-01-2008 - 16:13:29
това ако не се лъжа е комплекс "Палмите" расположен е на главния път София-Варна точно на разклона за Вишовград .тия села там между другото са фрашкани с чужденци .Ходил съм в комплекса преди години и сам с много добри впечатления но кофтито е че е отдалечен от градовете и вероятно малко се посещава .Но ако си го земеш за къща си е перфектно spinning smiley sticking its tongue out
Re: КОЛЕГИ,какво ви е мнението за този имот?
18-01-2008 - 16:19:02
Re: КОЛЕГИ,какво ви е мнението за този имот?
19-01-2008 - 12:29:11
Комлекса е обявен за продажба при нас от средата на май месец.Тогава ми се виждаше висока цената, но сега като гледам на какви къщи какви цени им искат....
Освен това не забравяйте , че се намира на "Хемус", според мен имотът си е с много добра възвращаемост.Вярно, че басейнът е само един сезон, но е хотел на магистрала посетители винаги ще има.За храната се отнася същото.М/у Севлиево и Габрово направиха нещо подобно ("Малибу"winking smiley въпреки , че е само басейн с кафе го изкъртват. За чужденците в района сте прави в севлиевските села от към търновска страна има много чужденци.
Re: КОЛЕГИ,какво ви е мнението за този имот?
19-01-2008 - 12:53:17
> това ако не се лъжа е комплекс "Палмите" расположен е на главния път София-Варна точно на разклона за Вишовград

и аз мисля така
Re: КОЛЕГИ,какво ви е мнението за този имот?
19-01-2008 - 13:01:04
Не пише нищо за конструкцията. Като нищо е нещо на 100г. "реновирано" Самата постройка ми изглежда доста зле - няма завършеност на детайлите (поне колкото се вижда от тези снимки).
А за каква възвращаемост ми говорите - 2 стаи и 2 апартамента - не си струва да подържаш персонал за толкова. Виж ресторанта сигурно ще върви - нали е на магистрала. Но с толкова малка леглова база, за хотел не става. В наредбата за категоризация на местата за подслон е определен минимален брой стаи:
"1. Средства за подслон:
1.1. Хотел - общодостъпна сграда или сгради, функционално свързани, с
минимум 15 стаи за подслон, в която се предлагат основни и допълнителни...."

Така че това не е и не може да е хотел ( със сигурност в разрешението за ползване пише нещо съвсем друго). Мисля че е редно като се предлага нещо за продан, да се видят документи, иначе се обесмисля посредническата услуга. А че се предлагат кущи на фантастични цени е вярно, но продават ли се е друг въпрос.
Re: КОЛЕГИ,какво ви е мнението за този имот?
19-01-2008 - 13:13:32
ако се интересувате от документи не е проблем да ви бъдат представени.
Re: КОЛЕГИ,какво ви е мнението за този имот?
19-01-2008 - 13:14:56
разбира се ако става въпрос за сериозен интерес в противен случай просто се раздухва информация
Re: КОЛЕГИ,какво ви е мнението за този имот?
19-01-2008 - 13:18:23
Не разбрах защо казвате, че разположението на имота е неизвестно.
Имотът се намира в с.Вонеща вода и е написано в обявата. Намира се на Прохода на републиката (Хаим боаз) и е на около 30 км от В.Търново. Има минерална вода, с голямо съдържание на сяра и затова мирише на развалени яйца. То е един вид балнеологичен и почивен център. Ходила съм 2-3 пъти там. Нищо особено. Просто малко село, с красива и зелена природа, с доста гъби манатарка и мин.вода. Приятно е за окото. Има и някаква малка река с мряна и клен ( речен кефал) за рибарите. Според мен имотът си струва. Но е добре човек да живее постоянно там.
Re: КОЛЕГИ,какво ви е мнението за този имот?
19-01-2008 - 13:18:58
Явно щом го продават бизнеса не върви. Аз никога не съм чувал отзиви за там, а и много хора не съм виждал. Далеч е от Търново, а в района има много басейни. Освен това трябва да живееш там, да водиш детето си на у-ще до Севлиево, басейна ще гълта много за подръжка, т.н.

Този модел на живот не е лош, но:
- Трябва да имаш 6+ стаи поне
- Да си на 10-15 км поне от (областен) град за извлечеш полза и от хората посещаващи града
- Да предлагаш по нетрадиционни атракции (басейни много)
Re: КОЛЕГИ,какво ви е мнението за този имот?
19-01-2008 - 13:24:31
никой не е каал , че бизнеса не върви.на всеки е ясно , че купуваш нещо после ти трябват пари за нещо друго искаш да освободиш първите и тн.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход