Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Как виждате бъдещето на Несебър , Слънчев бряг и региона?

Публикувано от argonavt 
Re: Как виждате бъдещето на Несебър , Слънчев бряг и региона?
05-01-2008 - 03:14:29
Агронавт,стария несебър е единственото место,което си заслужава да отидеш на почивка по цялото ни черноморие.поне за мен.аз там и ходя.миналото лято-2006,беше ОК.не видях да има каквито и да е строежи и беше запазено и чистичко.това е уникално местенце.
ако тва лято са почнали да го "осъвременяват и луксоризират" по добре да не ми казвате.предпочитам да не знам.

а в сл.бряг преди 10 години бях там още от края на април.
такава измет имаше западна,че се отвратих от англичани и ирландци.най бедните наркомани и пияници право в сл.бряг.
но като дойде юни,дойдоха по нормални хора-бедни пенсионери и циции с еврейски манталитет....хотелите се рентват на западни туристически компании без пари,но с клауза да ги пълнят за сезона.
единствените по нормални чужденци,които харчат като хората,са тези,привлечени от секс туризма.те ръсат яко,но като процент са малко,сравнение с кокаиновите тинейджъри и немските пенсии(скръндзи) и деградиралите беднюги,които не могат да си позволят места като испания и франция.беднюгите също харчат малко повече,защото се кефят,че им обръщат внимание и се прават на велики в бг.
в европа има разделение на туристите-едни ходят там,други тук,трети едикаде си.
но рядко се мешат първите с вторите и вторите с третите.
сети се кои от тях си почиват по бг черноморието......

виж,при ски куруртите са по -цивилизовани и смятам,че ще има бъдеще.банско беше гот,но незнам как е в последно време.надявам се да се е променил за добро.чакам да се върнат познати от почивка и да разказват.зачитам тяхното мнение,защото живеят в сащ и могат да направят реално сравнение между ниво на курорт.



Re: Как виждате бъдещето на Несебър , Слънчев бряг и региона?
05-01-2008 - 03:34:34
Калоянчев,това е още цена,далече от рентабилната за евтин курорт с двумесечен сезон на посещаемост.много още ще паднат според мен-тва е началото...
а отгоре на всичко и презастрено.и англичаните не само,че не купуват,ами и продават квото са купили.така ще натиснат,че ще сринат всичко и пазара ще замръзне.
допълнително всички пишман инвеститори с пари на банките на абсурдна лихва няма да могат да продадат и банките ще се налапат с апартаменти и хотели.и те няма да могат да продадат и един апартамент в падащ пазар.
всички тези имоти отиват в графа пасив,а от графа пасив отиват в графа загуби,и после да се молиме на ЕЦБ.
за това и се интересувах,дали банките са част от структурата на `чужди банки,или са отделни дружества с чуждо участие.щото ако е второто-мамата си джаса.

допълнителен проблем е,че по черноморието пазара е 100% инвестиционен-хора там не живеят целогодишно и тези имоти са им втори и трети.
за разлика от софия,където цените имат някакъв шанс да не паднат много,на морето всичко ще е по дяволите.и по скоро отколкото си мислех
Re: Как виждате бъдещето на Несебър , Слънчев бряг и региона?
05-01-2008 - 04:32:48
Асене ,
Доколкото знам част от структурата на чужди банки са : Булнанк , ИНГ банк , Алфа банк , БНП Париба , Сити банк . Всички останали са дружества с чуждо участие .
Re: Как виждате бъдещето на Несебър , Слънчев бряг и региона?
05-01-2008 - 04:37:38
на мен парите са ми в дзи,те знаеш ли кви са?
Re: Как виждате бъдещето на Несебър , Слънчев бряг и региона?
05-01-2008 - 04:52:26
ДЗИ скоро ги купи Пощенска банка -с юридическо име "Юробанк И Еф Джи България" АД . За повече инфо :
[www.eurobank.gr]
Re: Как виждате бъдещето на Несебър , Слънчев бряг и региона?
05-01-2008 - 22:16:58
Асенчо, а пък Банско, ако знаеш на какво прилича сега... Айде да не те отчайвам...
Re: Как виждате бъдещето на Несебър , Слънчев бряг и региона?
05-01-2008 - 22:33:58
Бъдещето го виждам so-so(горе-долу) докато бирата е евтина , глобалното затопляне продължава и циганките не започнат да емигрират. Англичани и ирландци ще идват да се наливат с бира за 50 евроцента, руснаците като чуят че някъде температурата е над нулата веднага стягат багажа за там, а мераклии за 15-годишни(макар и некъпани) циганета , дал господ винаги... Така че Сънито ще го бъде.
Re: Как виждате бъдещето на Несебър , Слънчев бряг и региона?
07-01-2008 - 21:01:49
Наско,не че ми дреме за банско,бг не е с перфектните зимни уникалности,както много уникалисти си мислят.не са излизали от бг,или не са ходили,да видят кво е ски курорт,не само като реализиран проект,но и като природни предпоставки.
виж обаче стария несебър е наистина уникален.не говоря за плажовете.имам предвид историческото му значение.и атмосферата в която попада човек.

междудругото имам един въпрос.никъде не се говори за Годеч.аз не съм ходил там,но пътя към петрохан до разклона за годеч е много добър и няма никакъв трафик.
в пиков час от там до центъра на софия са стига по бързо отколкото по цариградско шосе от младост и дружба.той е и до сръбската граница и е и екологично чисто-няма заводи,а дори и градове.незнам,каква е природата там-гледах го на гугъл ърф със сателитния им софтуер,изглежда,че е и леко планински терен.
дай някаква информация,ако имаш,или как изглежда ако си ходил там.
Re: Как виждате бъдещето на Несебър , Слънчев бряг и региона?
08-01-2008 - 16:10:46
Ако имаш време - отиди до Годеч.
Според мен е много перспективно да си купиш там парцел за вила.
Цените все още са ниски, има прекрасна борова гора, а в рибарника отглеждат такава пастърва, че ............

Мястото наистина е екологично чисто и е близо до София. И още "не са го надушили" за инвестиране в земя.

Супер е за цените на които се продава земята.
Re: Как виждате бъдещето на Несебър , Слънчев бряг и региона?
08-01-2008 - 16:16:32
Вярно е, че Годеч е много красиво място, с хубава борова гора и екологично чист район. Но не бих го предпочела за вила, защото има много братя-роми.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход