Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Какво ще кажете за панелните жилища в Стрелбище

Публикувано от gallinka 
Re: Какво ще кажете за панелните жилища в Стрелбище
29-11-2007 - 09:54:27
Галинка от такива капризльовци като теб ми е писнало значи идваш искаш да купиш кеф ти е но веднага се започва с плювните това защо е така защо е иначе еййййййй ако можеш построи си го ти сама ама не можеш значи ще гледаш и ако ти харесва ще мълчиш ако не не взимаш нали има предварителен договор там всичко си пише ако не ти изнася не подписваш и това е а не слагаш подписа и после ми досаждате по офисите всеки ден че искате това да е така онова да е иначе ама аз мислех така пък то какво се оказа еми то там в договора пише квото пише се изпълнява .
А за контрола не знам как можеш ти да контролираш един строеж като ти не разбираш от строителство има си майстори технически на обекта архитект строителни техници който отговарят за обекта и знаят какво правят как реши че ти трябва да контролираш обекта не ми е ясно .

Автоматичен подпис:
Моля Ви да приемете спокойно факта, че КРАХ НА ПАЗАРА на НИ в БЪЛГАРИЯ НЯМА.










Re: Какво ще кажете за панелните жилища в Стрелбище
02-12-2007 - 17:56:39
Здравейте,

Брейййй....тцтцтцтцтц...не дадохте отговор на жената и това е.

Ето и мойто мнение: Какво ще кажете за панелните жилища в Стрелбище -> СТАВА! ЗАЩО ЛИ?

Защото:

1. Локацията - Южен парк, 20 минути пеша до НДК
2. според Градоустройствения план на София и проведените изследвания Стрелбище попада във втория по чистота въздушен поток (след Банкя, Градоман и т.н).За сведение Люлин е в 3ти поток
3. Част от Панелите в Стрелбище,Гоце Делчев, Мотописта в годините 1967-1972 са строени по френски проект, били са така наречените експериментални (показни за тогаващното управление - решавало се е дали ще се строи от тях и в други квартали).Така че ако харесаш някой блок, виж дали го има и по другите квартали - значи е минал тетовете добре.
4. Има добра инфраструктура - училища,болници,детски градини и т.н само тротоарите и вътрешните улици трябва да оправят
5. ПОСЛЕДНАТА ДЪГА НА МЕТРОТО ЩЕ БЪДЕ ДО УЛИЦА ЛУИ АЙЕР (след 5-6 години)

Така че....това е от мен...

И между другото - ЧЕСТИТО КЛАСИРАНЕ НА НАШИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ В ЯПОНИЯ!

Поздрави,




smoking smiley
Re: Какво ще кажете за панелните жилища в Стрелбище
03-12-2007 - 08:54:54
Би ли дал линк където се вижда че Стрелбище има по-чист въздух от Люлин например, че като погледна от Витоша не мога да видя Стрелбище от смога?
Re: Какво ще кажете за панелните жилища в Стрелбище
03-12-2007 - 11:28:07
Здравей Боби,

Линк за това което искаш не мога да ти дам, единствено мога да ти препоръчам да погледнеш новия Градоустройствен план на София.Там ги има имената на хората които са провели съответните изследвания със съответната апаратура. Може винаги да ги потърсиш и попиташ на какво се базират тяхните резултати.

Но въпреки това съм по склонен да вярвам на резултатите там отколкото на "орловия ти поглед". :}

П.С: Доколкото си спомням въпросното течение е валидно за Симеоново,Драгалевци,Бояна,Гоце Делчев,Мотописта,Борово, горната част на Стрелбище. Няма разлика в чистотата на въздуха във въпросните квартали тъй като ако погледнеш "по-внимателно" ще забележиш че смога покрива не само Стрелбище но и Бояна,Драгалевци, Симеоново до нивото (за ориентир) на Киноцентъра, улица "Синьо Лято",ресторанта 'Чепишев' - тоест едно 80-85% от живущите там.

Има и друг момент - в Бояна, Драгалевци и Симеоново нека ти кажат живущите ПРЕЗ ЗИМАТА. Дори и с наличното газифициране, останалите които са на котлета като ги запалят става чудна "пернишка лигнитно-въглищна възглавница".....Ама да не влизаме в подробности нали ;-)



Поздрави,

smoking smiley



Редактиран 3 път(и).Последна редакция на 2007-12-03 11:55 от ivo107.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход