Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Използване на "озеленен" парцел

Публикувано от paxaH 
Използване на "озеленен" парцел
07-11-2007 - 18:57:13
След урегулирането на недвижим имот се оказа, че 300 кв.м от него са отредени за озеленяване. Въпросът ми към вас е следният: Възможно ли е употребата на така отредените за озеленяване квадрати за нещо друго - примерно за временен обект, бунгало или някакъв друг вид заобикаляне.
Ще поясня, че 300 - те кв.м. са в дъното на парцела и са негодни за употреба за някои друг освен мен, както и засягат пряко само мен. Бих искал да ги използвам по-рационално, освен за озеленяване - примерно да си поставя една сглобяема къща, която ще е само за лично ползване.
Благодаря предварително.
Re: Използване на "озеленен" парцел
30-12-2007 - 01:12:13
Не става.Иначе си излизаш от проекта.Предназначението на зоните може да се изменя в границите на минималните допустимости.Като ти пише,че 50% трябва да са растителност,при това високи дървета,значи от 50% нататък си отглеждаш дървета и това е.Не може да си направиш басейн на тях.То може...ама ще е незаконно.Регулационния план ти определя с точност това,от което не можеш да излизаш.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход