Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Стара тухла в "Изток" - добра ли е цената според вас?

Публикувано от NellyTa 
Стара тухла в "Изток" - добра ли е цената според вас?
10-08-2007 - 13:45:12
Здравейте,

Ще бъда много благодарна за мненията на онези от вас, които имат конкретен опит и информация по темата.

Предлагат ни да купим 3-стаен апартамент в "Изток" със следните показатели: 86 кв. м, тухла от 60-те, на ет. 3 (4), за ремонт. Искат му 91 К евро. Това добра цена ли е според вас?

Благодаря отново!
Re: Стара тухла в "Изток" - добра ли е цената според вас?
10-08-2007 - 13:49:54
Изток е добър квартал и ако и блока е на добро место може би си струва на тази цена. Провери обаче дали тези квадрати са по нотариален акт. Ако квадратурата е както мерена 60-те мисля, че е сделка. Това ще се равнява на 110-120 м2 ново строителство. (може и повече).

Аз бих разгледал района наоколо. Евентуално съседите какви са. При взимането на подобно решение трябва да сметнеш, че 20-30 000 евро ще идат за ремонт, щото това нещо сигурно има нужда от тотален такъв.
Re: Стара тухла в "Изток" - добра ли е цената според вас?
10-08-2007 - 14:17:06
Блокът е на прекрасно място! Наистина! smiling smiley
Да, за ремонта имаме нагласата. Така или иначе, предпочитаме да го направим по наш вкус, виждане за разпределение и функционалност и т.н.

А за съседите... Това е малко на късмет според мен...
Re: Стара тухла в "Изток" - добра ли е цената според вас?
11-08-2007 - 13:55:51
старата част на изток е винаги прекрасно място. там цената винаги ще е добра. а относно съседите нещата са динамични непрекъснато се продават и купуват апт. така че и сега да са свестни съседите, не се знае кой ще дойде.
имайте предвид че вие ще сте новодомците там и винаги ще ви гледат накриво. старите обитатели ще ви приемат като натрапници. особено когато прецените че трябва да смените щранговете и радиаторите. и завист... много завист.
може да ме коментирате.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход