Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Бихте ли го купили

Публикувано от tanija 
Re: Бихте ли го купили
13-05-2007 - 19:28:48
камелия, не съм Ти искал съвет и не комуникирам с Теб. колкото и да сте се ограмотили, леко за ъгъла прозира селото.
ida
Re: Бихте ли го купили
14-05-2007 - 14:28:41
Има и тристайни панелки по 74 кв.м. Имат отделна кухня, но не е голяма, нямат килер, терасите не винаги са 2-3 и толкова големи. Така че не винаги тристайните панелки започват от поне 85 кв.
Апартаментът, който се предлага на Таня може да е лукс, но ако е в занемарен блок/вход, луксът си губи смисъла някак си... На някои хора не им пука за това - то и в това е разликата в манталитетите и разбиранията на българина и някои други народи. Аз мисля, че много други неща освен луксът на самия апартамент са важни за решението за покупка или за това да се каже, дали цената си струва или не. Локацията, състоянието на цялата сграда, входът, съседите и т.н.
Re: Бихте ли го купили
14-05-2007 - 17:18:59
3 staen po BDS predpolaga hol, kuhnja, banja i 2 spalni. Pone 2 terasi.
Kvdaraturata pak po BDS moge da byde okolo 75 kvadrata. Moge i 85.

Ne vidjah nikyde obache da pishe kupuvachyt/Tanja che apartamentyt e 3 staen po DDS.
Sega navsjakyde po objavite kato kagat 3 staen imat v predvid 3 stai, t.e hol, kuhnja i spalnja. Po zapadnite standarti tova si e 1 bedroom i

v panelka moge da byde navsjakyde megdu 50 i 65 kvadrata. 70 e luxury.

Panelka v Ovcha Kupel za men zvuchi potiskashto. Narichaneto na takova gilishte luksozno e majtap. Estestveno che nama i garag.

EPK ima givot 100 godini po BDS a panelkite po-malko ot polovinata.

Po prinzip izpylnenieto na EPK tata e po-kachestveno ot panelkite. Vigdal sym panelki kydeto kato zavali dygd zjalata vynshna stena stava

mokra otvytre, za izolazijata najma da govorja mnogo, samo shte kaga che kato svetne gore syseda moge da vidish prez dupkite po

periferijata megdu stenite i tavana a pyk za banjata kato ti se izpyrdi syseda moge da chuesh syvsem jasno.

Ugasija njajakva. Vsjakakvo narichane na takova chudo gilishte e majtap.
Re: Бихте ли го купили
17-05-2007 - 15:38:43
Ida болезнено права си. Видях го апарамента, наистина е супер, но на гадно място в мирищеш вход с поизкъртени стълби. Не бях влизала в по миризлив бок Ужас. Незнам защо са хвърлили толкова пари да го правят този апартамент.
Re: Бихте ли го купили
17-05-2007 - 18:51:17
A stiga be, nali sme v Evropa, kakvi sa tezi syboretini s opikani i vmirisani vhodove v potiskashti kvartali, stari panelki na evropejski zeni reklamirani kato superluksozni?

Ja da izleze vednaga Joan i da oprovergae tezi insinuazii...

Che da ne se izlagame v Evropata...




Re: Бихте ли го купили
17-05-2007 - 19:33:16
Sega Joan shte objasni che vsyshnost vonjata ne bila chak tolkova protivna i che vsyshtnost tova izobshto ne e vonja ami prosto blokyt e aromatiziran s novija avtorski parfjum na Azis...
Re: Бихте ли го купили
18-05-2007 - 00:39:20
avatar
dikobraz Написал:
-------------------------------------------------------
> камелия, не съм Ти искал съвет и не комуникирам с
> Теб. колкото и да сте се ограмотили, леко за ъгъла
> прозира селото.
По-добре,отколкото да крещи неграмотността!

:}
тц
18-05-2007 - 00:48:54
avatar
Аз не бих го купил smoking smiley

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: Бихте ли го купили
04-06-2007 - 18:43:56
мале панел не!! живял съм една година в панел във варна иии просто не. старо, студено, грозно, кабели и тръби стърчат, а и няма как да се вкарат в стената освен с гипскартон... трябва много да си притиснат от фактите, за да си купиш панел (примерно имаш две деца, трябват ти повече стаи).

епк също твърдо не!! както каза камелия там се побира цяло село. като дете живях в епк във варна, 15 етажа, 5 апартамента (големи) на етаж. правете сметката колко хора живеят вътре. а като спре тока и тъкмо си напазарувал и трябва да се качиш до 12 етаж. а като се развали единия асаньор и трябва да се съберат пари за ремонта.. или за какъвто и ремонт да се наложи да се съберат пари е ужас.

Ноооо и много внимание с покупка на така нареченото *ново строителство*.. има много лоши изпълнения (за съжаление). абе успех на всеки който се е изправил пред начинанието *покупка на жилище*.
Re: Бихте ли го купили
08-06-2007 - 16:52:31
За тези пари, които е приготвила може да си купи самостоятелна къща или етаж от къща със самостоятелен вход и 500 кв.м. дворно място само на 1 км по-нагоре в Горна Баня. На нейно място си купувам самостоятелност, свобода и въздух, а не съжителство с непознати, общи разходи и пр.Но мнения много, светогледи за начин на живот-разни.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход