Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Паркоместа-закон за тях

Публикувано от azzaro 
Re: Паркоместа-закон за тях
07-05-2007 - 12:27:58
NAYA,точно така, и на мен ми доиде до гуша от нахалство.Моите съседи имат гаражи, обаче - те са подземни,трябва да обиколят сградата, за да стигнат до тях.Затова - всички са си дали гаражите под наем и паркират пред входа - и пред надземните гаражи, за да са колите им под ръка, така,че до входа едвам си пробиваш път.На семеиство имат по две коли..Ние, собствениците на надземни гаражи никога не сме си ползвали гаражите - вече 12 год.Един съсед се осмили да си сложи антипаркинг - само дето не го набиха - махнаха го, възмутени .Всичко било общо.
Пред сградата има голям паркинг, но от там не могат да си виждат колите от прозорците.
Попитах в общината - казаха ми,като видяха скицата -че собствениците на мястото имат право - след одобрен проект - да го ползват както искат,ако има достъп до входа.То сега и без това няма,защтото от колите им не може да се мине.
Затова и попитах има ли някои повече информация по въпроса и имам ли право.Става въпрос за паркоместа,не за да ги продавам, а за да има някакав ред и да си ползваме гаражите. И, ако имам право - дали няма да ми се случи нещо,ако дръзна да го направя.
Е ,поне се оплаках.
Re: Паркоместа-закон за тях
11-05-2007 - 13:42:24
Следващия път викни кат да напишат акт на този, който е паркирал така, че не може да се ползва гаража.
Re: Паркоместа-закон за тях
11-05-2007 - 15:14:10
Tова не функционира, пробвахме го.
Re: Паркоместа-закон за тях
11-05-2007 - 23:18:29
Странно, защото пред моя гараж точно така се справих с един нахалник. Само че беше след 21.30 когато Паркинги и гаражи не работят, затова се обадих на 166, те изпратиха двама квартални пешаци, направиха справка по радиостанцията за собствеността на колата, обадиха се на домашния адрес по регистрация, дръпнаха едно конско на майката на собственика, която го намери по gsm, той дотържа притеснен и почна да се извинява, а ченгетата казаха "извиненията после, сега дайте документите на колата и свидетелство за правоуправление и преместете колата да не пречи на човека да излезе", след което му написаха някакъв констативен акт, който се изпраща в КАТ и оттам поема по каналния ред като на катаджийските актове.
Re: Паркоместа-закон за тях
12-05-2007 - 17:47:25
da za dajeni sa,ili dnadzemni lil podzemni
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход