Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Общински такси

Публикувано от 4ovek 
Re: Общински такси
07-02-2007 - 09:26:52
Честито, сега си го размножи, прибери оригинала дълбоко и се приготви за екшъна.
Строителното разрешение ще ти е нужно навсякъде, но докато правиш други неща, можеш да си пуснеш документите за да си прокараш тока и водата, ако вече не си го направил. Иначе сигурно си знаеш - строителна линия и ниво, с присъствието на общината и смело напред с багера.
Успех!
Re: Общински такси
15-02-2007 - 17:22:32
Още една такса с драстично увеличение открих - 300лв. струва удостоверение за завършен етап дето е необходимо при изповядване на сделки на имоти ново строителство преди РП.
Ако някой знае колко е таксата за издаване на Удостоверение за въвеждане в експлоатация нека каже. Че нищо чудно и тя да е станала хиляди левове.
Re: Общински такси
15-02-2007 - 19:50:44
Днес взех виза за проучване и проектиране за сумата от 150 лв. Добрата новина е че може да ти я издадат за 3 дена срещу 300 лв. Колкото и да е странно, аз лично се кефя на тия промени...преди нямаше срок за тая виза, можеше да чака човек с месеци... И за скиците видях че има обикновена, бърза и експресна услуга... като се сетя как съм чакал месеци за тия проклети скици... Дано общината използва тия такси да ни оправя улиците...
Re: Общински такси
15-02-2007 - 20:24:31
Eh, хвана ме яд за скиците като прочетох. Преди десетина дена ми казаха 3 седмици и 10лв, здраве да е. Ние също се надяваме улиците да бъдат направени скоро, хем че съседа ни каза, че са му казали след 8 години от общината. От друга страна има доста незастроени терени все още, само си представи как ще ги оставят строителите след това. Ни тъй, ни инък.
Стефане, благодаря за пожеланията и съветите, продължавамеsmiling smiley
Re: Общински такси
16-02-2007 - 09:34:07
Ами страно е. Явно се дължи на това, че още не си усетил какво получаваш от общината в замяна. А и не оценяваш факта, че визата не ти е единствената такса.
Я някой да каже даил не са увеличили таксите за протоколите.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход