Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Квартал Банишора

Публикувано от tt_bg 
Re: Квартал Банишора
20-01-2011 - 23:49:30
Не живея в Банишора, а до университета, но Охрид и Опълченска е добро място, нямам впечатления да има от малцинствата. Обновен квартал с уреждаща се инфраструктура. Като добавим и метрото на гарата, което ще стане след някой друг месец - става привлекателно място. Паркоместа има по 6000 евро наблизо.
Младост 1... зависи къде, но скоро ходих там - накрая зад пазара - след това е пустош /поне засега/ - и честно казано, не ми хареса. Блокове дълги и огромни, между тях нови сгради ни в клин, ни в ръкав - няма атмосферата, която я има в Банишора.
Но това е все пак мое наблюдение и мнение.
Re: Квартал Банишора
21-01-2011 - 00:37:59
аз съм израснал в къща на опълченса и сливница. После се преместихме в ЕПК блок (18 етажен), пак на опълченска.
Кварталът си е добър. На мен си ми харесва. Има си недостатъци: малките улички са разбити, има бездомни кучета, сега в махалите където имаше предимно къщи, е презастроено с малки блокчета. По малките улички, колите се паркират по тротоарите, орязаха липите на опълченска и тополите на сливница да ги направят по широки, та сега е по-сиво и мрачно някак си. Пък и много кал и мръсотия от новите строежи... Но все пак, не е лош столичен квартал. А и да не забравяме, че от 14-то училище излизат само звезди smiling smiley Кеф ти Караджова, графа, Мелтев, и много други...
Re: Квартал Банишора
21-01-2011 - 01:34:17
avatar
На Опълченска и Охрид няма ЕПКта.Да не се бъркаш с височината защото ъгловия блок с магазини е тухлен.Роден съм и живея наоколо и съм предубеден, но квартала е добър.Имаше доста приходящи цигани, но напоследък бутнаха копторите и се изнесоха.Даже общината изнесе една група доброзорно преди нова година.Има детски градини и училища а магазините станаха даже прекалено много.
Май говориш за първия блок по Охрид до градинката.Поогледай входа защото преди няколко месеца там имаше пожар на 8,9 и 10 етаж.Оправиха го бързо но май понамирисва още.
Тристаен за малко над 50000 е добра идея.
Успех.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Подбрани статии за собственици на имоти.За купувачи и продавачи си има други места.
[www.sobstvenik.com]
Re: Квартал Банишора
21-01-2011 - 03:35:25
доста изгодно ми се види да нема некаква измама .то се пада по 450 на кв.м.
Re: Квартал Банишора
23-01-2011 - 13:43:05
avatar
На Охрид и Опълченска е добре. Лошо е при градинката "Алжир". Там изобилства от мангали които извършват грабежи и е пълно с мангалки-проститутки. Досадни са и мангалите до кръвния център. Въобще колкото си по-близо до частта в близост до централна гара, толкова по-зле!
Re: Квартал Банишора
23-01-2011 - 14:22:43
Да, така е -лошото е, че са плъзнали и надолу - към стария еврейски квартал - стария градски център на София - бул. Хр. Ботев и Сливница. Един хубав квартал с големи възможности и според мен - най-добрия булевард на София - Христо Ботев - ненатоварен толкова /поне до Пиротска/ , широк, все още дишащ.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход