Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Трета национална катастрофа! :g:

Публикувано от Kom_Emine 
Re: Трета национална катастрофа! :g:
24-10-2010 - 15:33:30
Quote
Kelesh
Quote
Imotko
Хубав ник. Не разбрах поста ти, нещо не ти харесва материала ли, що ли. С Грийнбула да не сте се телепортирали на Земята от осмата луна на Нептун.
А бе харесва ми материалът, какво не разбра? Може би разбираш трудно... Хем сеирът е повече. Аз идвам от Мелмак, грийнбул не го познавам.
Иначе за Justy: за опоскани села истории много, но -о-о, нима в големия град не стават повече престъпления? Я да знаят апашите , че апартаментът е на англичанка, която не живее там. Между другото: между София и последното село има много на брой населени места, като размер, в т.ч. Пловдив, Варна, Габрово, Севлиево, Асеновград, Оброчище, етс, етс.Жалко за англичаните, но и това не е инвестиция която създава ТРАЙНИ работни места. Само с рентиерство и спекула не става, както си я мислиха и те, спомняйки си Еспаня, та нормално и те да си поизгорят ръчичките, особено в България, където всичко искаше да седне на един клон.. Има и други отрасли, без които рентиерството също замира, но пък трябва земя, а не апартамент в града, станал самоцел за сума ти и "материал'. Като се поогледате в тясното пространство около вас вкъщи, ще установите, че всичко което може да се пипне и сте платили в брой, (т.е. някой ви е взел парите) е произведено някъде (думичката "произвеждам"!)в цех, хале, и най-често покрайнините или извън населено място дори. Да не говорим за внесените неща.

За малкото село, утънало в мизерия и живеещо вече 20 годин на натурална размяна инвеститорите в имоти са като спасителен пояс. Един закупил имот спасява две семейства - било за строителна, било за градинска работа. Отделно въртят оборот на магазина. Само който е бил на живо в този процес го познава. Имам претенциите да съм от тях. Тъй и тъй държавата е обърнала гръб на селото - тези хора да мрат ли? Или всички да се изсипят в софето? А закриването на детски градини и училища е масово, което показва тенденциите в държавническото мислене eye popping smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход