Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Открих своя имот да се предлага от брокер,на който не съм разрешила да копира снимките ми и да предлага имота ми

Публикувано от koleva77 
Как трябва да спра брокерката Наташа Петрова да копира мои снимки и да предлага тук мой имот с невярна информация?
Писах на няколко адреса,които взех от информациите,посочени за фирмата "Сабина 93",където тя работи. Изумена съм,че има такива брокери!Не съм разговаряла с тази жена никога. С какво право тя пуска обява с номер 1668084,нито площтта е вярна,нито исканата от мен цена,нито искания от мен депозит,нито съм дала право тя да копира моите снимки.
Отказвала съм на много клиенти,които са се опитвали да ме изнудят точно на тях да дам имота си. Аз няма да го дам на който и да е,имам право да избера кого да допусна в имота си.
Уговори се с нея за оглед, за да гледаш сеир, вземи си камера снимай я и после я пусни в нета без да я питаш smiling smiley
Нека съпругът ти (като купувач), да си уговори среща с брокерката за оглед на Вашия апартамент.
Ти ги приеми, (купувачът и брокерката) на огледа и запиши със скрита камера.
Нека съпругът ти да заяви, че желае да закупи огледания имот веднага без договорка.
Плащане в кеш и бързо към предварителен договор.
Цирка ще е пълен !

Еврото идва към България.



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2010-03-14 21:36 от ?.
Уреди си оглед с чужд телефонен номер, след което отиди на срещата. Когато Наташа Петрова влезе в имота ти и почне да ти обяснява, уговори се с някой твой познат да повика полиция. След като пристигне полицая, започни да обвиняваш пред него Петрова, че е измамница и незаконно е нахлула в имота ти! След тази забавна случка, бъди сигурна, че тази брокерка никога няма да забрави твоя имот, но никога повече няма и да го предложи!*ok*

SERDICA MEA ROMA EST!!!
Обадете се по телефона на въпросната агенция и помолете да не рекламират вашия имот. Ако и това не помогне се обърнете към администраторите на сайта и те ще свалят оферта.
Quote
dhconsult
Обадете се по телефона на въпросната агенция и помолете да не рекламират вашия имот. Ако и това не помогне се обърнете към администраторите на сайта и те ще свалят оферта.

Айде бе, аман от това в България да се вършат престъпления и ако хванат някой, той да се извинява и да продължава. Тази трябва да бъде наказана. И да я дадат по телевизията, за да си вземат поука и другите подобни "брокери". И тогава ще трябва да си затворят измислените "агенции", защото без обяви от сорта, те няма да има какво да продават.
Благодаря Ви за идеите.Добре е,че го предлага за сега само да го отдава под наем.Писах на шефа й,помолих и imoti.net да реагират. Писах и тук,за да знаят хората какво се случва. На моя съседка продадоха апартамента,докато тя беше в чужбина и вече няколко години не може да влезе в имота си. Затова реагирам остро и не давам на когото и да е информация и достъп до мои имоти.Предпочитам дълго да търся подходящ наемател,но да го дам за офис на коректен наемател.
Quote
koleva77
Предпочитам дълго да търся подходящ наемател, но да го дам за офис на коректен наемател.

Г-жа Колева, уверявам Ви, че намирането на "коректен наемател", не зависи от Вас или от някоя Агенция.
Това си е просто КЪСМЕТ ! Много кандидат наематели при първоначална среща са с безупречен външен вид, добри обноски, вежливи и т.н., но с времето се показва истинското им лице.
Дори и при сключен перфектен договор между Вас, не Ви се гарантира спокойствие.
Договора си е договор, а коректните отношения между двете страни са съвсем друго.
Повярвайте ми, просто се молете да случите на хора.

Еврото идва към България.
"Здравейте,аз съм ваЩа леля"...редовен номер е това,от както се появи понятието "брокер".
При наемите е същото.
Дано имам късмет. Прав сте. Предишния път се доверих на подбора на много съвестна брокерка,но дори и нея бяха успяли да заблудят. След новия ремонт реших сама да опитам. Обикновено интуицията ми помага,дано и сега е така.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход