Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Актуално състояние в София

Публикувано от p_nachev 
Re: Актуално състояние за 4oveк
14-10-2005 - 16:25:11
Към казаното от Боби само ще добавя, че просто трябва да сте наясно, че доходите ви не съответсват на квалификацията и стажа. Естествено ако наистина с и вършите добре работата. Освен това за 10 години не разбрахте ли, че в държавната администрация ако не си нагъл крадец си социално слаб? Е имате и някой социални придобивки - почивките ви излизат доста по-евтино, но все пак такава заплата е подигравка. Не се надявайте на ЕС , а търсете начин да си увеличите доходите. Успех.
Най-смешното е, че ме оприличихте на човек на социалното министерство. А пък Емо на правителстовто.
За това дали жевеете по-добре - спомнете си какво сте могли да си позволите преди 5-6 години, а не преди 1-2.
Re: 4ovek
14-10-2005 - 16:51:20
Ураааа, имаме си нов Знаещ ! clap:

Дали не се е преквалифицирал от собственик на агенция за НИ на счетводител ?

Емо, ти да не си се разхождал из стария форум и да си "крал" на Знаещия идеите и стила? Особено това за "кинтите" - мислех си, че го е патентовал.

Ами щом е такава таргедия с доходите в София - споко, госпожи и господа, цените на НИ ще се сринат всеки момент - и ще си напазарувате с тези заплати по две-три жилища, ще и повече!

Той, Знаещ, знаеше, че така ще стане! И вие го знаете, явно.
Re: Актуално състояние в София
14-10-2005 - 18:11:43
Подкрепям Боби и chovek. Заплатите в София са значително по високи и все малко и по малко хора работят за 350-400 лева. От един месец търся зидари за по 30 лева на ден и не намирам ...., а за общ труд 20 лева на ден вече не стигат. Искат по 23-25 лева! И това се смята наи-ниско платения труд.... Успех!
Re: Актуално състояние в София
14-10-2005 - 18:21:33
Браво Joan, чудех се наи кои прилича този стил....и не успях да се сетя. Разбира се, че прилича на Знаещ!!! Това е малко като историята на Sammy 1-2-3 и така нататък.
Re: Актуално състояние в София
14-10-2005 - 18:25:40
А също и Яна е Знаещ. То се вижда по IP адреса а и стила е еднакъв, както и идиотското прехвърляне на нов ред в средата на изречението.
Това идва да подскаже, че човек не трябва толкова лесно да се поддава на емоции и да обяснява всеизвестни неща провокиран от толкова елементарна провокация. :ami:
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход