Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ИМОТИ В ГРАНД ХОТЕЛ ПРИМОРСКО

Публикувано от BOBY11 
ИМОТИ В ГРАНД ХОТЕЛ ПРИМОРСКО
12-10-2009 - 12:54:53
Апартаментите в този обект са в не много добро състояние. Първото нещо, което ще ви направи впечатление е не добрата хигиена по обектите- градинки, плочки, стълбище, стъкла.. Жабите, които са в градинките са от подземията- мазета, влажни и пълни с мухъл, който си представете до къде може да стигне..! Когато влезете в апартамента на оглед обърнете внимание на затварянето на дограмата и качеството на ламината- все пак плащате не малка цена, също така и на монтажа на кухненското, огледайте се и за петна по тавана- съседа отгоре може да е претърпял наводнение... Влезте в банята но не само да и хвърлите един поглед. Пуснете водата в душ- кабината силно и да тече поне 2- 3 минути. Това е достатъчно за да видите как се пълни цялата баня с вода и наклона на пода- в обратна посока на канализацията. Тук няма спасение, защото самата канализация е направена с тесни канали и не може да се оттича.
Разгледайте района и преценете дали след време ще можете да си върнете направената инвестиция.
Ще ви връчат договор за поддръжка на общи части. Сметнете си добре сумата за година и си помислете за тези пари къде по Света можете да отидите с половинката за поне седмица на почивка с всички екстри.
Бъдете взискателни и преценящи за всеки детайл- било то за обекта или за цената!!!
Успех в търсенето!!! *stop*
Re: ИМОТИ В ГРАНД ХОТЕЛ ПРИМОРСКО
14-10-2009 - 19:38:30
avatar
ех ама хаплив език smiling smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход