Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Kакво мислите за нароилите се изложения за имоти?

Публикувано от bgreal 
Kакво мислите за нароилите се изложения за имоти?
01-05-2006 - 12:39:43
Kакво мислите за нароилите се напоследък у нас изложения за имоти? Аз лично не видях нито на "2 стрехи" нито на "Имоти Експо" нещо, което да е ново за мен? Успял ли е някой да продаде имоти там? Интересувам се, защото и от двете изложения много упорито ме "ухажват" напоследък...
Анонимен потребител
Re: Kакво мислите за нароилите се изложения за имоти?
01-05-2006 - 14:41:03
Зависи какво очакваш от едно изложение. Според мен изложението не е място където основната цел на участниците е да сключват сделки. По-скоро това е място където да рекламираш дейността си - така да се каже място където света може да разбере за теб. Примерно една агнеция за НИ трябва на едно изложение не да рекламира какво продава, а каква услуга предлага.
Имидж + евентуална сделка/и
01-05-2006 - 19:22:28
avatar
Изложенията за недвижими имоти са 3 на брой. Първото изложение, което се появи в България е "Две стрехи", втрото е "Имоти Експо" и третото мисля се проведе само веднъж във военния клуб в София. Оп за малко да пропусна и изложението "Трите ключа" което се провежда или във Варна или в Търново или на двете места незнам, но слушах по радиото, че имали последния път над 500 изложители, което значи, че ги бива.

Сега за това "заслужава" ли си или не.

Моят отговор е "според зависи", но определено ако можете да си го позволите е хубаво да участвате поне в едно от тях най-малко с цел "имидж". Дума не много позната на 90% от агенциите за имоти в Българияsmiling smiley /моля да ме извинят/.

Хубаво да се участва на едно такова изложение, но е хубаво участието да е придружено с промоция, томбола, анкета сред посетителите или трите в едно.
Хубаво е преди самото изложение участитето на агенцията или строителя да е подлатена и от собствена реклама. "Строителна компания "Б34" обявава 4% отстъпка при плащане кеш на 10 от своите все още не продадени апартаменти в жилищна сграда в кв."Изгрев" и т.н. Хайде няма да навлизам в подробности вие ще се сетитеsmiling smiley Аз бях в събота на изложението на изхода на София и за първи път виждам толкова много хора там от както е създадено изложението, което значи, че се развива добре.

Но за фирми с малки възможности и персонал от трима души или по-малко (моята няма и токова :} ) не е много резонно, но пък може да се участва с други рекламни форми като листовки примерно.

Ако трябва да съм изскрен има "мегдан" за още едно изложение, което да бъде по-масово... Цените на кв/м на щандовете да не е като наем на витошка, защото не е витошкаsmiling smiley))) и да бъде на по-голяма площ, но за това ще си говорим друг път, че сега ме чакат на маса smoking smiley

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2006-05-01 19:23 от Продавач.
Anonimka
Re: Имидж + евентуална сделка/и
01-05-2006 - 23:30:54
Hubavo e da ima izlogenia,no triabva stroitelite da praviat pone 10 % otstapka pri kesh!
Анонимен потребител
Re: Имидж + евентуална сделка/и
02-05-2006 - 08:30:48
Според мен 10% отгоре при кеш smiling smiley
1) ще подпомогнат плащането на данъци
2) ще побутнат малко банките

Това в кръга на шегата де smiling smiley
Re: Имидж + евентуална сделка/и
02-05-2006 - 10:01:09
Ами доста от тях правят. АМа не по изложения.
Re: Kакво мислите за нароилите се изложения за имоти?
03-05-2006 - 17:23:42
Аз мисля, че трябва да се участва. друг е въпросът, че на мен посетителите на последното изложение нещо не ми харесаха, а и се смях искрено като видях какви шантонерки бяха наредили някои колеги по щандовете - то червено, то къси полички...лошо няма, ама май сме за под червените фенери повече smiling smiley

Бил съм на всички изложения, които са се провеждали до момента и знаете ли какво - най-добра работа дотук си свърших на форума, който правят в Шератон, мисля че RINFOR се казваше. Срещу нещо като 90 евро регистрация се запознах с един ирландец, с който вече имам сделки за ок. 500 хил. евро и един тип от Кипър, с който още се пазарим, но май работата ще стане smiling smiley

Естествено всичко зависи, къде ви е целевата група - ако продавате апартаменти и търсите крайни купувачи се представяте на изложение. Ако искате да правите бизнес с ГОЛЕМИТЕ момчета, отивате на RINFOR. просто, но ефективно smiling smiley)
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход