Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Офертни цени за чиста квадратура (без общи части)

Публикувано от Arm vs. Armani 
Re: Офертни цени за чиста квадратура (без общи части)
01-10-2009 - 10:50:07
Ками, ще продължавам да упорствам, че начинът на рекламиране си е решение на всяка АНИ, а иначе в инфото, което получаваме от стр. фирми се съдържат всички квадратури и проценти. И отново ще кажа, че темата е изключително тъпа.
Re: Офертни цени за чиста квадратура (без общи части)
01-10-2009 - 22:28:05
avatar
dicho Написал:
-------------------------------------------------------
> Ками, ще продължавам да упорствам, че начинът на
> рекламиране си е решение на всяка АНИ, а иначе в
> инфото, което получаваме от стр. фирми се съдържат
> всички квадратури и проценти. И отново ще кажа, че
> темата е изключително тъпа.


Твое право е да отстояваш това, в което вярваш. Темата е неправилно формулирана, защото авторът й няма понятие от нещата, но има завидното самочувствие на специалист в материята.
Което, според мен, не я прави тъпа- напротив.
Всеки може да си избира как да поднесе рекламата. Но, пак по мое убеждение, не бива да рекламира по начин, различен от това, което ще пише в нотариалния акт. Защото, меко казано, може да обърка клиента. Наше задължение е точно обратното- да изясняваме нещата, не да подвеждаме.
Ако погледнеш рекламите в чуждите сайтове- няма такъв разнобой в начина на представяне на имотите. Няма цени на квадратен метър- те са само за статистиката, няма и това чудо- ш/з и тапа. Поне за този български " патент" не могат да ни обвинят, но защо да правим нововъведения, които ни навличат обвинения в " тарикатлък"?
Re: Офертни цени за чиста квадратура (без общи части)
02-10-2009 - 11:36:12
Но, пак по мое убеждение, не бива да рекламира по начин, различен от това, което ще пише в нотариалния акт. Защото, меко казано, може да обърка клиента. Наше задължение е точно обратното- да изясняваме нещата, не да подвеждаме.
------------------------------
Че кой оспорва това ?! Рекламирам според възможностите, които ми дава сайта, дообяснявам неясните неща, преди да отиде на оглед, клиента знае всичко, какво повече ?
Re: Офертни цени за чиста квадратура (без общи части)
02-10-2009 - 14:54:46
Дообясни неясните неща в самата обява а не по телефона после spinning smiley sticking its tongue out
Re: Офертни цени за чиста квадратура (без общи части)
03-10-2009 - 09:56:30
opalaopa, различни хора се интересуват от различни неща, ограниченията в рекламните карета не позволяват да се опише всичко, затова в рекламата пиша най - важното според мен, нормалните четящи разбират всичко, само мрънкало като теб няма да разбере .
Re: Офертни цени за чиста квадратура (без общи части)
03-10-2009 - 14:05:21
avatar
opalaopa Написал:
-------------------------------------------------------
> Дообясни неясните неща в самата обява а не по
> телефона после


Стига се плези, ами като ти напишат едно нещо сто пъти, зЕми вдЕни! Рекламата не е роман, нито съчинение с увод, изложение и заключение. Имаш няколко реда, които трябва да използваш, за да дадеш максимум информация.
Тя ти дава първична информация, за да решиш дали имаш интерес. Ако не ти я даде, разбираемо е недоволството. Ако имаш предложение, как да се структурира, че ТИ да я сФанеш- ще се вземе предвид. Но, ако се окаже, че от 10 души, само ти не можеш да разбереш, няма да се промени...........колкото и да се дъвчеш по форумите.
tao
Re: Офертни цени за чиста квадратура (без общи части)
03-10-2009 - 19:35:35
Бе то предложение се даде, ама дали ще го изпълните брокерите е друг въпрос.
Кат не може в заглавието на обявата , описвайте в самия текст сички видове квадратури-идеални, ЗП, тераси,мазета+квадратури на стаите. И кажете дали е суперфиция или си има и идеални части под сградата апартаментчето.
Само това ако земете да правите кат за начало, всички ще се кротнат.
Re: Офертни цени за чиста квадратура (без общи части)
03-10-2009 - 19:40:01
avatar
tao Написал:
-------------------------------------------------------
> Бе то предложение се даде, ама дали ще го
> изпълните брокерите е друг въпрос.
> Кат не може в заглавието на обявата , описвайте в
> самия текст сички видове квадратури-идеални, ЗП,
> тераси,мазета+квадратури на стаите. И кажете дали
> е суперфиция или си има и идеални части под
> сградата апартаментчето.
> Само това ако земете да правите кат за начало,
> всички ще се кротнат.


Няма да се кротнат, за съжаление. Други ще искат точните посоки, трети- размерите на стаите, четвърти- описание на близки обекти- градини, училище, гр. транспорт, супер..... smiling smiley
Re: Офертни цени за чиста квадратура (без общи части)
04-10-2009 - 13:05:51
Няма да се кротнат, за съжаление. Други ще искат точните посоки, трети- размерите на стаите, четвърти- описание на близки обекти- градини, училище, гр. транспорт
---------------
Има и още - какви са съседите, има ли по - мургави от мен, има ли чалгаджии, състоянието на входа, на покрива, коя година е построен блока, първи собственици ли са и още, и още. За разумните хора е ясно, че в рекламата се посочват основните неща /според гледната точка на този, който я е съставил и според възприетата практика/, останалите безброй подробности се уточняват след като потенциалният купувч проявява интерес към имота. Ама иди го обясни на опалопа например, той си е като развален грамофон.
Re: Офертни цени за чиста квадратура (без общи части)
04-10-2009 - 14:19:24
камелия Написал:

> Темата е неправилно формулирана, защото авторът й
> няма понятие от нещата, но има завидното
> самочувствие на специалист в материята.

Ей Ками, по-кротко, че то не всички могат да са умни колкото една брокерка. "Брокерството на нИ" е професия, изискваща много професионализъм и развиваща мозъка. "Материята" с която се занимаваш определено и изключително сложна и изисква минимум висше образование /а добре е и да си доктор но някъкви науки - примерно доктор по наглост и нахалство, с научно направление "простотия и лакомия"/, така че или се отказвай от нея /въпреки, че изброените по-горе качества са в кръвта ти/ или се записвай в гимназия, та поне средното да изкараш.


:}
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход