Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Analiz

Публикувано от Marin_Hristov 
Analiz
07-04-2006 - 21:42:57
Iskam da razbere i da mi kajete i li da mi dadete nqkakva informaciq ili link za prognozi i analiz na Nedvijimi Imoti i Naemi v bydeshteto i po konkretno sled vlizaneto ni v EC.
Анонимен потребител
Re: Analiz
07-04-2006 - 22:18:54
Ами чети форума и си прави изводи.
Тука се изказват най-различни мнения със съответните аргументи.
Re: Analiz
08-04-2006 - 02:31:54
Няма статия (без значения в колко сериозно издание), или интервю (няма значение с колко "светнат" по въпроса), или обзор (няма значение с какви и как събрани данни) по темата, които да са дали едносначен отговор и да са направили сериозна и "твърда" прогноза. Всичко е в стил "ще се вдигнат, освен ако не паднат, но нещата са стабилни, току се задържали..." Та всеки да си го разбира кой както ще.
Joan беше подхвърлила една доказана с времето методика - фарляне на боб. Аз и гледането на кафе не бих отхвърлила.
Re: Analiz
16-04-2006 - 21:03:25
Скъпи приятелю,
макар че си задал въпроса си на някаква странна азбука,ще дам моето скромно професионално становище по въпроса.Генерално цените на всички имоти ще растат.На някои повече,на някои по-малко.Влизането на БГ в ЕС няма да доведе до трус в цените-нито на горе,нито надолу.У нас процесите вече текат и няма да се повторят сценариите в другите соц. страни.Запомни това скромно мнение и/живот и здраве/догодина на Цветница можем да се срещнем пак тук.Ако имаш пари-купувай си имот.Намери си някоя добра агенция,която да те консултира какво и къде да си купиш.
И,уверявам те,ще има да черпиш.
smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход