Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Къде да си направя собствена страница за имоти?

Публикувано от Dido 
Имам нужда от собствена страница за недвижими имоти. Имах няколко оферти, но цените им варират от 1400 до 1800 лв., което е доста скъпо за мен. Виждам, че мои колеги в бранша са доволни от техните страници, но те работят в големи фирми и са си направили страници към тях. На мен ми трябва по-обикновена и лесна за поддържане страница в Интернет, която най-вече да е удобна за ползване и леснодостъпна за клиентите ми.
Анонимен потребител
Re: Къде да си направя собствена страница за имоти?
31-03-2006 - 11:02:15
Що не питаш najnaj
Негова страничка
[bulgarianrealestates.net]
ми направи добро впечатление - семпличка, добре подбрано име.

Имайки предвид как постоянно ни приканва да инвестираме във Видим пък там пазара явно е замрял не вярвам да се е изръсил много за тази страница.
Здравейте,
Почти всяка фирма в днешно време има свой сайт. Немислимо е, ако искаш да се развиваш и да бъдеш конкурентно способен, да не си в Интернет. От съобщението Ви разбирам, че сте брокер или малка фирма за имоти, каквито са 70% от Агенциите в страната. Предполагам сте разглеждали някой от следните сайтове, предлагащи готови ”портали” за недвижими имоти или изработващи фирмени страници /примерно [www.webdesignbg.com] / . Повечето от нещата, които се рекламират наистина са скъпи и може би всяко си има клиент. Но съществуват и алтернативни варианти с добро качество, на по-приемливи цени. Това обикновено са Проекти по програми на европейски дружества и организации в помощ на бизнес интеграцията и адаптирането към европейските пазари. При тях целите за създаване на сайт за имоти са прецизно преценени и отдавна утвърдени в практиката. Това, което основно се предлага е: Предоставяне на достоверна и своевременна информация в сайта за клиентите /купувачи, продавачи, наематели, наемодатели и др./; - Възможност за самостоятелно /не абонаментно/ обновяване на офертите и поддръжка от брокера или Агенцията за имоти; - Добра визия и подреденост; - И не на последно място, което е и най-важно - името на сайта – например: www.VashetoIme.bg.bc, лесно, кратко и запомнящо се, без излишни тирета, точки, букви и чертички + e-mail адрес. Това и много други възможности могат да Ви предложат на [www.sofia-estates.biz.md] на цена около 60 лв. без никакви последващи плащания. Трябва да се чака близо месец след заявката, но си струва. Увеличаването на клиентите е с около 150-200%, което е много добър показател. След като имате вече собствен сайт, не забравяйте да наблюдавате поведението на посетителите му. От данните за дните и часовете, в които най-често се посещава той, бихте могли да направите преценка относно структурата на сайта и продажбата на реклама в него.
д-р Денчева
Re: Къде да си направя собствена страница за имоти?
31-03-2006 - 12:34:47
Цената зависи много от това какво точно искаш. За недвижими имоти е нужно да имаш 24часов достъп сам да си нанасяш корекции, данни и т.н. (май го наричаха динамична страница) , а тя е по скъпа.
Другия въпрос е колко имота имаш да рекламираш - ако са малко е по-добре изобщо да ги нямаш в страницата, защото аз лично не бих посещавал 100 страници с по 10 имота. Ще ми е необходима страницата ти, за координати, условия , услуги, които предлагате. А по-добре е имотите да ги рекламираш на места като имоти.нет и други подобни.
И ако ти е страницата само за тези неща, цената пада драстично и не е проблем да я платиш.
Анонимен потребител
Re: Къде да си направя собствена страница за имоти?
31-03-2006 - 13:02:35
Включи към сметката и регистрация на домейн и хостване на сайта от някой.
Re: Къде да си направя собствена страница за имоти?
31-03-2006 - 13:44:23
С тези разходи цените са от този порядък за такъв тип страница. На година. Правят ти страницата, хостват, регистрират.
Re: Къде да си направя собствена страница за имоти?
31-03-2006 - 15:00:09
БЛАГОДАРЯ на Тинки Уинки за хубавите думи...... :]

Влезте и разгледайте следния адрес ,ама внимателно и наистина ще останете
доволни!

[bgcolor=blue]www.webdesignbg.com[/bgcolor]


На всички КОЛЕГИ пожелавам многоооооо..........сделки!

ВИДИНСКИ ИМОТИ
ЛЮБО ЙОНОВ
smiling smiley
Ако държиш да е евтина и не те е*е, че и някой друг може да има много подобна на твойта страница (те в недвижимите имоти така или иначе повечето са по темплейти), тогава си харесай един темплейт, купи си го за 100-200 лева и ще имаш супер красива професионална страница. Отделно има една оферта за хостинг, която аз ползвам вече за 3 сайта от близо година, препоръчвам я горещо, става въпрос за 36 лева общо хостинг+регистрация домейн, сървъра е извън БГ, което също не е болка за умиране.
Обсужването е на ниво! Намира се на адрес qhoster.net. А темплейти имаше готини на tyxo.com, както и на още милион други страници, просто пиши templates в google и рано или късно ще си намериш нещо по вкуса.
Анонимен потребител
Re: Къде да си направя собствена страница за имоти?
07-04-2006 - 10:36:39
Според мен като става въпрос за страница с обяви дето от Бг ще се администрира и от хора в Бг ще се ползва надали е удачно да се хоства на сървер извън Бг.

По тази страница ще има много движение на информация и ако нещо засече ако си в Бг дигаш телефона и се разбираш, ако се хоства навънка, пък камо ли ако е на обратната страна на Земята ще получиш съпорт на секундата.

Ако става въпрос за страници дето веднъж годишно я се променят я не става да се хоства навънка
Анонимен потребител
този се продава примерно
08-04-2006 - 22:55:00
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход