Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

........

Публикувано от zalagania 
........
25-01-2009 - 22:29:34
.........



Редактиран 3 път(и).Последна редакция на 2010-02-11 08:45 от zalagania.
удри-2000 евро на квадрат не бои се !
Re:
25-01-2009 - 22:37:59
не се боя от нищо



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-02-11 08:44 от zalagania.
много ще се радвам Търново е наистина много хубав град
дано и на други места да направят нещо
Изглежда се понаучиха как се прави бизнес, въпросът е дали не е прекалено късно.
Това за въздушния мост към гарата е добра идея (усвояват и територии, но ще трябва да ги повдигнат, защото реката на няколко пъти прелива през последните 10-15 години), виж този към Света Гора е доста съмнителен, защото малко по надолу е Стамболовия мост. Нищо не пишат какво ще стане със съществуващите сгради...
На кмета май постави всички пред свършен факт.

Re: Новият градски център на Велико Търново ще наподобява Манхатън
25-01-2009 - 23:53:33
avatar
Велико Търново е най-красивият български град в България поне според мен. И май чужденците го оценяват повече от нас...

"Велико Търново е на първо място по брой на туристи във вътрешността на страната, ръстът е годишно около 30 процента, каза председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска организация (БХРА) Благой Рагин. Според данните на община Велико Търново миналата година старата българска столица е била посетена от повече от 380 хиляди туристи.
Велико Търново е домакин за пети пореден път на международното туристическо изложение "Културен туризъм". Форумът ще се проведе от 16 до 18 април по инициатива на община Велико Търново, Държавната агенция по туризъм и БХРА. Партньори са Министерството на културата и Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти.
Програмата включва дискусии за музеите, за градското пространство, презентации на туристически продукти. Ще бъде представен проектът "Културни коридори на Югоизточна Европа" като модел за разширяване на туристическите контакти в региона, създаване и промотиране на транснационални туристически продукти и потенциал за ефективно усвояване на средства от структурните фондове за развитие на туризма.
Филмовият фестивал ще се проведе за четвърти път, като лентите трябва да са произведени след 2003 г.
Общината предвижда по време на изложението туристите да наблюдават от самолет светлинното шоу над Царевец.
Агенцията по туризъм за първи път ще връчи награда за принос в превръщането на културно-историческото наследство в туристическа дестинация. За копието на монета, намерена на хълма Трапезица, ще се състезават обекти, институции, атракции, музеи, общини или личности.
Археологът проф. Николай Овчаров през юни започва разкопки в Асеневата махала във Велико Търново, където се очаква да бъде открита църквата "Свети Иван Рилски". Според историците в този храм е свършила българската държавност през 1394 г., а патриарх Евтимий е продължил да служи там."

източник

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход