Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Атрактивно предложение - комплекс в Марково, Пловдив

Публикувано от paninvest 
Атрактивно предложение - комплекс в Марково, Пловдив
20-01-2009 - 16:42:31
Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание обект за продажба, намиращ се в околностите на гр. Пловдив, Родопската яка, село Марково, т.нар. "Пловдивски Бевърли Хилс", който e с великолепен панорамен изглед към гр. Пловдив и цялата Тракийска низина, включително Стара Планина. На юг се разкрива прекрасен изглед към Родопите. Място, изключително подходящо, както от гледна точка на географски и климатични условия, така и от гледна точка на градоустройствения план за дългосрочно развитие на гр. Пловдив, отстоящ само на 4 км. от гр. Пловдив на 1.5 км. от околовръстния път на градa, бърз достъп до автомагистрала "Тракия" и летище "Пловдив".
Koмплексът е ситуиран върху парцел с размер 7.6 дка с УПИ за жилищно строителство. Върху тези 7.6 дка са проектирани три сгради с общо РЗП 11 553 кв.м., от които 2 жилищни (апартаменти с различна квадратура) и сграда със СПА и фитнес център, вътрешен басейн, ресторант, пиано бар и панорамно кафе на последния етаж с панорамен изглед на 360 градуса, както и административни помещения, външно барбекю и магазин. Осигурени са гаражи, подземни паркинги, както и външни паркоместа. Перфектно озеленяване. Парцелът се продава заедно с целия проект, всички специалности и Разрешителни за строеж.

Има възможност и за строеж срещу обезщетение.
Разполагаме с 3D анимация на комплекса.
[www.car.bg]

Цена 1 300 000 Еuro без ДДС

За контакти:
Константин Панайотов
Изпълнителен директор
«Панайотов и син» ЕООД
тел: 032/ 638899
GSM: 0888 71 00 41
Re: Атрактивно предложение - комплекс в Марково, Пловдив
20-01-2009 - 16:52:26
clap: Нищо не мога да кажа, някой да е купил нещо от форума....... по принцип. *drunk*
Re: Атрактивно предложение - комплекс в Марково, Пловдив
20-01-2009 - 18:07:49
тука не е място за реклама
Re: Атрактивно предложение - комплекс в Марково, Пловдив
27-01-2009 - 09:24:59
Да, бе, да. Да отидеш да живееш сред природата и да се забучиш в апартамент с всички последствия от това - проблемни съседи, етажна съсобственост и т.н.

7 дка като се раздели на десетина парцелчета - ето чудесни възможности за индивидуално строителство. Но лакомията край няма.

Както между Варна и Златни пясъци - някакви неописуемо огромни, фалшиво луксозни, с изключително странен дизайн сгради, от които алчността на инвеститора просто крещи и няма нищо друго като атмосфера. Алчност, алчност - и това е.
Re: Атрактивно предложение - комплекс в Марково, Пловдив
27-01-2009 - 10:12:32
"Пловдивски Бевърли Хилс" или по-известно като "Бевърли Майна".Марково отдавна не е най-доброто място за живеене около Пловдив.кални улици,без канализация,1-2 кафета и 1-2 магазина.да не говорим че лежи на стара слава от комунистическо време.сега всичките пари се изливат в и около Първенец,откъдето май е и кмета на "Родопи".стръмния път и близостта на КЦМ го превръща в нелюбимо място за живеене на пловдивчани



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2009-01-27 10:13 от edeam.
За съжаление, не можете да отговорите на тази тема. Тя е затворена.