Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

белфилд резиденс?

Публикувано от sos.bg 
белфилд резиденс?
16-08-2008 - 16:46:10
здравейте, имате ли впечатления/мнения от белфилд резиденс, - 1 блок в студентски град, до УНСс? изглежда красиво и добре направено, но скъпичко ...
отдолу строят май нощен клуб, аи другите са наблизо, уж "нямало проблем не се чувало, имало вътрешна изолация, на висок етаж, клуба ще е затоврен и сутерен и така нанатък "....но кой знае... да дадеш толкова пари и да не можеш да спиш..какво мислите? :ami:
Re: белфилд резиденс?
17-08-2008 - 01:22:19
Прекарай дори един ден в блок,където има някакво заведение в сутерена или партера...Само един ден...И не дискотека,дори не квартална кръчма...И гаражно магазинче е достатъчно.Веднага ще разбереш за какво става въпрос и ще бягаш от такива оферти с писъци.
Шума ти е най-малкия проблем.А с мутри,селяни и всякаква чалгарска измет,събрана от села и паланки...с тях какво правим?
Полицейските сводки поне са публични.Прочети ги и виж дали в последните години има случай при проверка в такова заведение да не се намерят наркотици,да няма отпред поне една крадена кола и минимум 2-3 лица от списъка за национално издирване.Просто няма такъв случай.Винаги намират едно и също.
"Нощен клуб" значи чалгарско сборище на пияни,често въоръжени хора с дълга криминална биография.Обиконвените пияни тинейджъри ги изключваме...те не са толкова страшни.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход