Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

готов с акт 16 - партиди ток, вода, парно?

Публикувано от mishko 
готов с акт 16 - партиди ток, вода, парно?
14-08-2008 - 14:29:45
Здравейте,

Моля да споделите информация как се пускат токът, водата и парното в апартаментите в нопостроен блок - какво е необходимо и кой го прави - строителят или собственикът.

Също важен въпрос за парното: тръбите за парното в новите блокове минават по пода и нямат общо с останалите имоти - МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАМ, АКО НЕ ЖЕЛАЯ ДА ПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ ИМ. Ако имате инфо или препратка за това ще ми е много полезно. Мерси.
Re: готов с акт 16 - партиди ток, вода, парно?
14-08-2008 - 14:36:02
за топлофикация - включен ли е блока или кооперацията към тях плащаш и не може да не искаш, малко по добре от тези в панелните блокове си че по малко ще се краде но малко по малко иначе пак има начини да се краде!!! clap:
Re: готов с акт 16 - партиди ток, вода, парно?
17-08-2008 - 14:29:01
Благодаря за коментара, но може ли някой да препрати закон или постановление - наистина ли във всички НОВИ БЛОКОВЕ с ТЕЦ включването е задължително. През апартаментите не преминават никакви тръби?!
Re: готов с акт 16 - партиди ток, вода, парно?
15-09-2008 - 08:57:50
Аз се връщам към темата, с молба някой да препрати към закон или постановление - задължително ли е включването на апартамент в нов блок към топлофикация, след като общите тръби вече не минават през имота и практически той не е свързан с общото потребление.
Re: готов с акт 16 - партиди ток, вода, парно?
15-09-2008 - 11:19:07
айде като е почнал офтопика...

Ако тръбите влизат в апартамента от едно място слагат ли вече истински топломери? Те са нещо като електронен водомер с два термосензора за подавана към и връщана от консуматора вода. Така би трябвало да се разпределят дялово много по малко "общи" загуби.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход